2777
2789
اخه ۵ماه پیش سقط داشتم خیلی میترسم😢😢ممنون گلم چشم محتاجیم به دعا

نترس عزیزم خدا بزرگه فقط شاکر باش

حتما لایقی عزیزم

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شش هفته و دوروز

عزیزمم یک ماه و چهارروزتههه

دورش بگردم فندقتو😍

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
نترس عزیزم خدا بزرگه فقط شاکر باش حتما لایقی عزیزم

فدات بشم گلم برات دعامیکنم حتما راستی گیاه باه زنان خوردی واسه تنبلی میگن خیلی خوبه دوستم خورو ماه اول جواب گرفت

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
عزیزمم یک ماه و چهارروزتههه دورش بگردم فندقتو😍

فدات گلم انشاءالله قسمت خودت راستی گیاه اشتباه گفتم داروی باه زنان

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
خداحفظش کنه جوجه اتو

فدات عزیزم مطمعن باش مثبته منم استرس داشتم چون بی بی من کمرنگ تراز تو بود

فدات بشم گلم برات دعامیکنم حتما راستی گیاه باه زنان خوردی واسه تنبلی میگن خیلی خوبه دوستم خورو ماه ا ...

باه زنان؟

نه نخوردم

ممنونتم عزیزم

چشم از عطاری بگیرم بجوشونم؟

خدا فندقتو حفظ کنه

من همش میترسم صب برم از بگه منفیه😔

عههه عههه

اولا فکرا بد نکن خوب بکن

دوناا تا فردا بی بی چکو بزار جلوت تا بفهمی چقد مثبتههه

فدات عزیزم مطمعن باش مثبته منم استرس داشتم چون بی بی من کمرنگ تراز تو بود

صب برم دیگه خیالم راحت شه 😍

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
فدات گلم انشاءالله قسمت خودت راستی گیاه اشتباه گفتم داروی باه زنان

عزیزمی ممنون انشالله

از کجا تهیه کنم

باه زنان؟ نه نخوردم ممنونتم عزیزم چشم از عطاری بگیرم بجوشونم؟ خدا فندقتو حفظ کنه

نه گلم عطازی ها ندارن تواینترنت بزن داروی باه زنان تبریزیان شماره دفترشو بردار زنگ بزن سفارش بده تواینترنتم درموردش بخون واقعاعالیه