درخواست قبول نمیکنم🙏🙏🙏.....مشکل از جایی شروع شد که یک مشت آدمِ اشتباه ؛با هم به زیرِ سقف هایی رفتند ،که قرار بود میزبانِ آدم های درست باشد ...🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃مشکل از جایی شروع شد ؛که دو نفرهایی با هم جفت شدند ؛که هرکدام یا دلشان جایِ دیگری بود ،یا دنیاهایشان با هم فرق داشت ...دونفری که حتی سرِ سوزنی یکدیگر را نمی فهمیدند ...مشکل از جایی شروع شد ؛که بیشترِ دو نفرهای جهان ،هم خانه شدند اما همدل نشدند ...فارغ شدند اما عاشق نشدند ... !و مشکلِ اصلی درست همان جایی شروع شد ؛که همان دونفرهایِ اشتباهی ؛سه نفر شدند ... !!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درخواست قبول نمیکنم🙏🙏🙏.....مشکل از جایی شروع شد که یک مشت آدمِ اشتباه ؛با هم به زیرِ سقف هایی رفتند ،که قرار بود میزبانِ آدم های درست باشد ...🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃مشکل از جایی شروع شد ؛که دو نفرهایی با هم جفت شدند ؛که هرکدام یا دلشان جایِ دیگری بود ،یا دنیاهایشان با هم فرق داشت ...دونفری که حتی سرِ سوزنی یکدیگر را نمی فهمیدند ...مشکل از جایی شروع شد ؛که بیشترِ دو نفرهای جهان ،هم خانه شدند اما همدل نشدند ...فارغ شدند اما عاشق نشدند ... !و مشکلِ اصلی درست همان جایی شروع شد ؛که همان دونفرهایِ اشتباهی ؛سه نفر شدند ... !!!
لثه تون عفونت کرده... احتمالا لقه ش ب خاطر اونه، اصلا بهش دست نزنین چون بیشتر لق میشه.الان چندین ساله یکی از دندونای جلوی من لقه من اصلا اهمیت نمیدم دستم نمیزنم
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
خانماا دندون عقل که درد میکنه دردش به کله دندونا میزنه؟؟؟
بله میشه
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
من پریروز یه دندون پر کردم دوتا دندونم لبه ش پریده بود عین ظرف لب پر میشه گفتم یه کوچولو مواد بذارین بیشتر نشه اومدم حساب کنم گف ۳تومن یخخ کردم ۱۲۰۰هزینه یه دندون ۱۸۰۰بابت اون دوتا که فقط پریدگی داش😑
من پریروز یه دندون پر کردم دوتا دندونم لبه ش پریده بود عین ظرف لب پر میشه گفتم یه کوچولو مواد بذارین ...
خب ترمیمی هزینش بیشتره تا کلی