2777
2789
عنوان

بچه و درس

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 42 پست
اگه مامانت سختش نیست و حوصله ش زیاده بزار پیش مامانت بهشم شیرخشک بده که راحت باشی

مامانم تنهاست بچه ها رو هم دوست داره من شنیدم بعضی ها از شیر دوش استفاده میکنن و در نبود مادر بچه از شیر مادر تغذیه میکنه کار درستیه به نظرتون

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته بخدا اول درست و تموم کن اصلا بچه بیاد دست و پات میبنده من میخوام یه کلاس خیاطی چیزی برم همش بخاطرش قیدش میزنم.....تازه شانس بیاری بچت خوب باشه خیلیا لوسن یا بدغذا یا زوومریض میشن کلا اول به چیزاییکه میخوای برس بعدا جوانب بسنج 

من دیروز ک کنکور دادم مامانم میگفت یه دختری همسن تو اومد کنکور بده بچش ۷ ماهش بود شوهره بچرو بغل کرد تا ظهر ک شما بیاین بیرون راه رفت ک مامانش زودتر شما اومد بیرون

کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه  کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔
بله عزیزم   @eshqbpayanm   😑 سه تا بچه داره، داره برا ازمون وکالتش میخونه😊

چشمم ميزنن  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
واقعا آفرین به اراده ش

واقعا

خیلی خانوم خوبی هستن

همیشه هم کارای خونه اش رو خودش انجام میده

والا خودش میگه تو شبانه روز۴_۵ساعت میخوابه

این حجم از انرژی وااااقعا ستودنیه

@eshqbpayanm واقعا ایول داری دختر🌺🌺

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
نه عزیزم تو نمونه بارز یه خانوم خونه دار فهمیده و درسخون هستی وهمچنین یه مادر سختکوش😍🌺

خجالتم نده  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خیلی سخته بخدا اول درست و تموم کن اصلا بچه بیاد دست و پات میبنده من میخوام یه کلاس خیاطی چیزی برم هم ...

درسته ولی همسرمم باید به تصمیمش احترام بذارم فقط من نمیتونم به تنهایی تصمیم بگیرم

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
واقعا خیلی خانوم خوبی هستن همیشه هم کارای خونه اش رو خودش انجام میده والا خودش میگه تو شبانه روز۴ ...

من متعلق ب تك تكتونم

بيشتر از اين خجالتم ندين