2777
2789
عنوان

بچه و درس

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 42 پست
چشمم ميزنن    

آفرین به شما چجوری میخونی عزیزم به نظرت من میخوام تازه شروع کنم موقع بارداری میشه رفت دانشگاه و بعد ها هم با وجود بچه

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
چجوری میشه بتو ماه های اول رفت دانشگاه و نوزادو بعد از مرخصی پیش کسی گذاشت مثلا مامانم یا همسرم اذیت ...

خیلی سخته اول به هدفت برس بعد بچه من پسرم شش ماهه بود رفتم قزوین جفتمون داغون شدیم الان بچه هام بزرگ شدن به رشته دیگه میخونم 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حدودی درسته ولی بچه چند تربیتی میشه هیچکس مادر بچه نمیشه باورکن 

چی بگم مجبورم دیگه اما سعی میکنم وقت هایی که کنارشم جبران کنم براش

خیلی سخته اول به هدفت برس بعد بچه من پسرم شش ماهه بود رفتم قزوین جفتمون داغون شدیم الان بچه هام بزرگ ...

کاش میشد منم اونجوری دوست دارم ولی چه کنم ممنون از راهنماییت عزیزم

آفرین به شما چجوری میخونی عزیزم به نظرت من میخوام تازه شروع کنم موقع بارداری میشه رفت دانشگاه و بعد ...

فقط اراده كن

بقيه ش حل ميشه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
ان شالله ب چیزی ک بخواین برسین و خدا یه بچه سالم صالح بتون بده

ممنونم عزیزم انشالله شمام هر جا هستین موفق باشین

ایشالله که بتونم موفق بشم دعا کن واسم عزیزم

حتما  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
من دیروز ک کنکور دادم مامانم میگفت یه دختری همسن تو اومد کنکور بده بچش ۷ ماهش بود شوهره بچرو بغل کرد ...

چه جالب شما انسانی بودین

اره عزیزم چرا نشه من ۱۹ سالمه ی بچه دارم که ۶ماه دیگه میاد میرم دانشگاه پزشکی میخونم حالا بره ماه هشتم نهم ی ترم مرخسی میگیرم عیبی نداره که ۱۶سالم بود ازدواج کردم الان بعد ۳سال بچه دار شدم از همون موقع دارم درسمم میخونم

قلبت همیشه چیزایی رو به یادت میاره که ذهنت میخاد فراموش کنه...🖤