2777
2789
عنوان

بچها من داداشم نمیتونه اصلا فارسی صحبت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 48 پست
ترکیبی حرف میزدیم ولی مامانم کامل باهاش انگلیسی حرف میزد

اینی ک میگی یکم عجیبه  اخه بچه های اینجوری کاملا مسلط میشن ب هر دو زبان 

مهدشم چند زبانه بود؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتونم توی خونه انگلیسی صحبت میکردید؟یکی از اطرافیان بود اما مادرش توی پنج سالگی برد گفتار درمانی ت ...

مامانم دبیر زبانه انگلیسی حرف میزد باهاش

ولی بقیه ترکیبی حرف میزدن 

الان چیکار کنیم بنظرتون؟

به امید ارزو های قشنگمممم

اینی ک میگی یکم عجیبه اخه بچه های اینجوری کاملا مسلط میشن ب هر دو زبان مهدشم چند زبانه بود؟

اره عزیزم چند زبانه بود 

فازسیو بریده بریده میگ

انگلیسیو فوله

مامانم دبیر زبانه انگلیسی حرف میزد باهاشولی بقیه ترکیبی حرف میزدن الان چیکار کنیم بنظرتون؟

انگلیسی رو کامل بلده الان

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ترکیبی حرف میزدیم ولی مامانم کامل باهاش انگلیسی حرف میزد

وای بچه قاطی کرده انگلیسی و قطع کنید بچه مغزش درد میگیره نمیدونه کدوم درسته حالا چ عجله ای بود انگلیسی شما ک خارج از کشور زندگی نمیکنید

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

اره عزیزم چند زبانه بود فازسیو بریده بریده میگ انگلیسیو فوله

فارسی رو‌هم‌اوکی میشه نگران نباشین 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
وای بچه قاطی کرده انگلیسی و قطع کنید بچه مغزش درد میگیره نمیدونه کدوم درسته حالا چ عجله ای بود انگلی ...

ن انقاقا درد نمیگیره براشونم خوبه  تعداد بچه های ک تو‌ شش هف سالگی ب دوتا زبان مسلط هستن کم نیس 

مامانم دبیر زبانه انگلیسی حرف میزد باهاشولی بقیه ترکیبی حرف میزدن الان چیکار کنیم بنظرتون؟

والا ای کاش میزاشتید یکم زبان فارسیش کامل بشه بعد انگلیسی رو شروع می‌کردید.حالا که هفت سالشه خودتون باهاش فارسی کار کنید بزارید توی مدرسه لنگ نمونه.البته توی درک زبان فارسی احتمالا خیلی مشکلی نداره اما باید بیانش رو هم تمرین کنه

مدارس دو زبانه هم فکرکنم هستن بستگی داره چه شهری باشید

انگلیسی رو کامل بلده الان

اره انگلیسیو کامل فوله 

فارسیو بریده بریده میگه 

مثلا موقعی ک میترسه استرس میگیره گریه میکنه معلمش باهاش انگلیسی حرف میزنه اروم شه 

فارزسی نمیتونه