2777
2789
عنوان

امروز تو سرویس شرکت

229 بازدید | 24 پست

من پسرم ۲۶ سالمه 

تو سرویس داشتیم از شرکت میومدیم خونه 

یه دختره خواست پیاده بشه

قبل اینکه راننده وایسه دختره سرپا شد 

یهو راننده ترمز زد دختره شوت شد جلو 

ولی نیوفتاد 

من خندم گرفت گفتم یاابوالفضل

از سرویس پیاده شدیم دختره زل زده بود بهم اخم کرده بود 

انگار میخاست یه چیزی بگه

منم‌ دوییدم رفتم

بنظرتون چیکار کنم

از دهنم پرید

از فردا سرویسم رو عوض کنم با یه سرویس دیگه برم؟

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم کلا استعفا میدادم نمیرفتم شرکت

خواهشا مسخره نکنید

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

ترسیدی؟نترسسس

آره 

سرم رو انداختم پایین رفتم

چیکار کنم یه مدت منو نبینه

ازش معذرت خواهی کن چه جوری دلت اومد نامرد دختر گناه داشت

از دهنم پرید 

الان پشیمونم

لعنت بهم

آره سرم رو انداختم پایین رفتمچیکار کنم یه مدت منو نبینه

اینکارا چیه! ی چیزی بود تموم شد رف قرار نی بیاد به قتل برسونتت ک....ندیدم ی مرد اینجوری!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اشکال نداره شاید بعدا عاش شدین. همین راهو ادامه بده

چشم

اینکارا چیه! ی چیزی بود تموم شد رف قرار نی بیاد به قتل برسونتت ک....ندیدم ی مرد اینجوری!

آخه از سرویس پیاده شدیم همچنان داشتم میخندیدم

یه لحظه چشم تو چشم شدیم ترسیدم

چیکار کنم یه مدت منو نبینه

از دهنم پرید الان پشیمونملعنت بهم

شوخی کردم بابا ، شاید منم به جای شما بودم عکس العملم بدتر بود .

فقط اگه دیدی سر تو بنداز پایین چهره تو نبینه حرص بخوره

فعلا تا بد ببینیم باید چیکار کنی