2777
2789
عنوان

اهل دمنوشا😊

220 بازدید | 12 پست

معمولا چ دمنوشی میخورین و چ حسی بهتون میده؟

من که به شخصه طرفدارشونم.مدلهای مختلف.بعضیهاشونو با چای ترکیب میکنم،مثل دارچین،زنجبیل،گل محمدی و....

بعضی هاشونم تکی دم میکنم و میزنم بر بدن  جوری که لیوان مخصوص دارم براشون.

مثل: به، آویشن،بابونه،پونه،نعناع،چای کوهی و... البته بین اینا باز بعضیهاشونو ترکیبی میزنم.خیلی لذت بخشه.  

هم حس آرامش داره، هم خاصیت درمانی داره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاالین،مخصوصا پونه تو زمستون و برا سرماخوردگی.... چای کوهی رو هم تکی میزنم، برای معده خوبه!

من آکیله آسالویا🤢تلخه ولی خب خیلی بهتر از دارو شیمیاییه

برای تنبلی تخمدان و عفونت قارچی فوق العاده س

دمنوش به

دم نوش البالو 

دمنوش بابونه 

دمنوش نعنا

گل گاو زبان 

دمنوش اویشن

دمنوش زنجبیل و لیمو

دمنوش سیب و دارچین

اینارو دوست دارم و زیاد میخورم

از چای و چای سبزم خوشم نمیاد 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
من آکیله آسالویا🤢تلخه ولی خب خیلی بهتر از دارو شیمیاییه برای تنبلی تخمدان و عفونت قارچی فوق الع ...

دقیقا بعضیاشون شاید کمی طعمشون به مذاق نیاد مخصوصا اوّلاش،ولی میبینی که جنبه درمانی داره استفاده که میکنی یواش یواش عادی میشه،حتی میشه با نبات یا عسل ترکیبشون کرد