2777
2789
عنوان

سئوال از خانوما

246 بازدید | 29 پست

سلام دوستان خوبین؟؟؟

بچه ها من امروز خونمون رو تحویل گرفتم و می‌خوام برم بچینم جهیزیمو اما اصلا دوست ندارم جز مامانم و مامان همسرم کسی بیاد و تو چیدن و این چیزا خودشو دخالت بده از جهاز دیدن و این چیزا متنفرم اما خانواده همسرم رسم دارن و من هیچ جوره نمیتونم خودمو قانع کنم که اشکال نداره ،چیکار‌کنم؟؟؟

واسه اینکه شب عروسی برای جهاز دیدن نیان ما میرم هتل اما قبلش برای جهاز برون و چیدن و این رسم مسخره میان من چجوری از سرم بازشون کنم که زیادم ناراحتی پیش نیاد ؟؟؟

چون اونها این رسم و دارن شاید بحث پیش بیاد مگر اینکه فقط مادرشوهرت بهشون بگه 

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرونا رو بهونه کن ب مامانت و مادرشوهرت بسپر ب کسی نگن 

آخه مادر شوهرم میگه برای جهاز دیدن نه اما وقتی چیدی بگو بیان یه خونه رو ببین کلی و برن من حتی بخاطر کرونا عروسی نیمگیرم فقط میرم آتلیه

مراسم که تموم شد از همگی تشکر کن و خداحافظی و با احترام و شیک بگو ما میخوایم رسم بد جهاز دیدن رو کنار بگذاریم

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

به خانوادت بگو با خانواده همسرت حرف بزنن و بگن ما این رسمو نداریم، یا به همسرت بگو با خانوادش حرف بز ...

واااای منم متنفرم از این رسماااا لعنت به این رسماااا اصلا نمیتونم خودمو آروم کنم خیلی عصبانیم

کرونا رو بهونه کن ب مامانت و مادرشوهرت بسپر ب کسی نگن 

هییییی ببین چقدر بهمون سرکوفت زدن چرا عروسی نمیگیرین بعد فکر کردی این بی فرهنگا از کرونا میترسن؟؟؟

آخه مادر شوهرم میگه برای جهاز دیدن نه اما وقتی چیدی بگو بیان یه خونه رو ببین کلی و برن من حتی بخاطر ...

زوری ک نمیشه 

بگو مامان جون ب خاطر کرونا نمیتونم این کارو بکنم

بپیچونشون 

مراسم که تموم شد از همگی تشکر کن و خداحافظی و با احترام و شیک بگو ما میخوایم رسم بد جهاز دیدن رو کنا ...

بعد عروسی نداریم مادر شوهر میگه جهاز که ویدیو بگو بیان آخه چه فرقی داره با جهاز دیدن فقط تایمش فرق داره

مادر شوهرم دوست داره خوب

پس دیگه نمبتونی جلوشون وایسی تجربه داشتم واسه همون

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊