2777
2789
عنوان

سئوال از خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 29 پست

من و همسرمم از این رسم بدمون میاد برای همین تا الان چندین بار جلو فامیلش و خانوادش گفتیم کسی حق نداره بیاد دیدن جهازمون، هرکس خواست بعد ها بعنوان مهمان میاد و خونه ما رو میبینه

كي اين رسماي مسخره نمايشي مي خواد ور بيفته

من ده سال پيش،شاغلم بودم، يه پنج شنبه و جمعه رفتيم با همسرم ترتميز كردم .. كارتن ها رو يكي يكي باز مي كردم مي چيدم كارتن شو پرت مي كردم تو حياط خلوت 😂 تا شب حياط پر شده بود از كارتن، نصفه شبم با ده پونزده بار رفتن تا دم سطل آشغال كارتونارو برديم ريختيم دور و اومديم دوش گرفتيم و خواب و تمام🤪

هركيم دوست داشت ببينه يا خونه مون كه اومد ديد يا عكساشو ديد 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كي اين رسماي مسخره نمايشي مي خواد ور بيفته من ده سال پيش،شاغلم بودم، يه پنج شنبه و جمعه رفتيم ...

نمیدونمممم ،خوش به حالتون چرا من انقد بدبختم،حتی تو این چیزا یه ذره انعطافم ندارم که بگم حالا اشکال نداره ،چند دقیقه میان و میرن،اصلااااا نمیتونم

من و همسرمم از این رسم بدمون میاد برای همین تا الان چندین بار جلو فامیلش و خانوادش گفتیم کسی حق ندار ...

ماهم گفتیم چون همسرم منم بدش میاد اما اوناااا مصمم،واااای نمیتونم اصلا آروم باشم همش تو دلم کلی فوش بارشون میکنم

به خانوادت بگو با خانواده همسرت حرف بزنن و بگن ما این رسمو نداریم، یا به همسرت بگو با خانوادش حرف بز ...

آخه خانواده ما ندارن اما مامانم میگه اشکال ندارم بزار‌ببین چی ازت کم میشه مامانم پشتم نیس اصلا

نمیدونمممم ،خوش به حالتون چرا من انقد بدبختم،حتی تو این چیزا یه ذره انعطافم ندارم که بگم حالا اشکال ...

دور از جون

سخت نگير حالا

دو ديقه بيان ببينن و برن اگه فكر مي كني خيلي براشون مهمه اين چيزا

ماهم گفتیم چون همسرم منم بدش میاد اما اوناااا مصمم،واااای نمیتونم اصلا آروم باشم همش تو دلم کلی فوش ...

شما اصلا روز چیدن جهاز رو به کسی نگید 

رسم ما اینجوریه که جهاز رو خانواده عروس میچینه یعنی من که مادرشوهرم خالم هستش هم نمیزارم بیاد😂شما هم جهاز خودتون بچینین هرکس هم از تاریخ چیدن جهاز پرسید چیزی نگین بپیچونین، شب عروسی هم کلید خونه دست خودتونه پس کسی نمیتونه بیاد دیدن جهاز

نمیدونمممم چمه که نمیتونم فکر کنم یه ذره هم لج کردم 

در كل اينجور وقتا گذشت و فكر كردن به اينكه حالا دل بزرگترا نشكنه آخرين راه حله به شرطي كه بعدش ديگه خودتم حرص نخوري ، نه اينكه تا سال ها هي تو ذهنت مرورش كني و عصبي شي از يادآوريش

ا

شما اصلا روز چیدن جهاز رو به کسی نگید  رسم ما اینجوریه که جهاز رو خانواده عروس میچینه یعنی من ...

خوش به حالتون آخه من جز شوهرم کسی پشتم نیس میگم با اینکه ما خودمون رسم نداریم مامانم همش میگه بزار بیان بی احترامی نکن این کارو نکن اونکارو نکن

ما خودمون رسم نداریم ولی خانواده همسرم رسم داشتن شوهرم از روز اول به خانوادش گفت دوست ندارم بیان خونمون تا توی کمدها و لوازم شخصیمونم ببینن بگو هیچکس نیاد

بنظرم همسرتون بگن بهتره