2777
2789
من صبونه فقط دوتا دونه خرما خوردم ی لیوان اب پرتقال بقیه روزام در حد همون دوتا خرماس

بارکلآآآ👏🏻

خدایا اگر صد هزاران بار سجده شکر به جای بیارم باز هم در مقابل نعمتی که به من دادی کم است.💖👼خدایا شکرت👼💖
مغزش خوردنیه؟ما سالای قبل میخوردیم ولی تو گوگل خودش برام بالا اومد منم زدم روش رفتم خوندم که خطرناکه ...

نه بابا برا چي خطرناك باشه 

تازه ميگن بايد حتما خورد اين زرد الو هستش

مغزشم خوشمزست دوست دارم

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دق میکنم که تا اونموقع😔😔😔😔😔😔

عوضش خوب میشه غصه نخور😊

خدایا اگر صد هزاران بار سجده شکر به جای بیارم باز هم در مقابل نعمتی که به من دادی کم است.💖👼خدایا شکرت👼💖
من همچی میخورم تو صبحونه الا خود اجزا صبحانه زرشک پلو بامرغ تو صبحونه خیلی خوشمزست،

😆😆

نه بابا برا چي خطرناك باشه  تازه ميگن بايد حتما خورد اين زرد الو هستش مغزشم خوشمزست دوست دارم

مرسی عزیزم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
بارکلآآآ👏🏻

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

گیاه خواری 

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇
عوضش خوب میشه غصه نخور😊

الان سه سالشه نمیشه دقیق بگی چه مدت دیگه 

صلوات فرستادم برای مامان شدنت گلم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نوش جونت😋 صلوات برا مادرت فرستادم 😊❤️ میشه بگی چندسالگی ازدواج میکنم ؟عشق یا سنتی؟

۲۰ تا ۲۳ سالگی

سنتی

الان سه سالشه نمیشه دقیق بگی چه مدت دیگه  صلوات فرستادم برای مامان شدنت گلم

۵تا ۶ سالگی خوب میشه 

۵تا ۶ سالگی خوب میشه 

ممنون عزیزم😔😔😔🌹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫