2777
2789
هندونه باشیر؟

اول شیرو میخورم نیم ساعت بعدش هندونه 😂مامانم میگه حالا اسهال میشی ولی چیزی نشده تا حالا 😅

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من صبحانه باید چیزی باشه ک با نون حتما باید بخوریم اینجوری فایده نداره 

نون از گلوم پایین نمیره صبحا

خدایا اگر صد هزاران بار سجده شکر به جای بیارم باز هم در مقابل نعمتی که به من دادی کم است.💖👼خدایا شکرت👼💖
آره خخخخخ

میشه بگی لکنت پسرم کی خوب میشه؟؟ 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

گفتم سردي ميكني حالت بد ميشه مغز هسته ش هم بخور

مغزش خوردنیه؟ما سالای قبل میخوردیم ولی تو گوگل خودش برام بالا اومد منم زدم روش رفتم خوندم که خطرناکه الان نمیدونم خوبه یا بده

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
میشه بگی لکنت پسرم کی خوب میشه؟؟ 

بزار یکم بزرگتر بشه خود به خود خوب میشه

خدایا اگر صد هزاران بار سجده شکر به جای بیارم باز هم در مقابل نعمتی که به من دادی کم است.💖👼خدایا شکرت👼💖
اول شیرو میخورم نیم ساعت بعدش هندونه 😂مامانم میگه حالا اسهال میشی ولی چیزی نشده تا حالا 😅

من اگر شیر بخورم و هندوانه حتی با فاصله دو ساعت  تا دو روز از دستشویی بیرون نمیام   

من صبونه فقط دوتا دونه خرما خوردم ی لیوان اب پرتقال بقیه روزام در حد همون دوتا خرماس

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بزار یکم بزرگتر بشه خود به خود خوب میشه

دق میکنم که تا اونموقع😔😔😔😔😔😔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫