2777
2789
عنوان

ماجرای خیانت به خانم به همسرش....

737 بازدید | 26 پست

یکی از دوستام چند سالیه ازدواج کرده

قبلش چندین سال با پسره طولانی دوست بودن گویا عاشق هم بودن ولی جور نمیومد برن سر خونه و زندگی شون

دختره خیلی ولخرج بود وضع پسره هم عالی بود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه اسی میشه یه سری به تاپیک من هم بزنید دانشجوئم به کار نیاز دارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6776606/دوستانی-که-آنلاین-خرید-میکنن-میشه-کمکم-کنید?postId=197222728

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

لایک

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

اسی اگرمان میخوای بگیی خواهشااا بسه امروز ی رمان دوستان گفتن پسره زده دوست دخترشو اش و لاش کرده

ی بار گفت نبردیمش بیمارستان ی جای دیگ گفت بردیم 

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

خلاصه بعد از چند سال طولانی فامیل پاپیش گذاشتن اینا فرستادن سر خونشون...چون نه پسره پدر داشت و نه دختره ... پسره کل جهیزیه خرید  اونم بسیار لوکس و کامل بایه خونه خیلی بزرک و شیک همههم به سلیقه دختر ولی برا مراسم گفت چون خیلی خرج کردم مراسم خیلی مجلل نمیتونم یه مراسم معمولی تر میتونم بگیرم که دختره قبول نکرد گفت اگه میخوای مراسم عروسی معمولی بگیری نمیخوام اصلا  دختره خیلی توقع بالایی داشت

خلاصه رفتن سر خونه زندگی شون

الان وقت کردم خب چون تازه بچم خوابید ... دیشب فهمیدم خیانت کرده

خب

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤