2777
2789
عنوان

ماجرای خیانت به خانم به همسرش....

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 26 پست

کلا دختره خیلی خرج میکرد همه میگفتن کل هیکل شو کوبید از اول ساخت بسیار چاق و بد هیکل بود...

بینیش خیلی ضایع بود و کل صورتشم کوبید از اول ساخت

کلا گرون ترین ها میخرید دیگه فامیل خود دختره صداشون دراومدهبود  همه فامیل دختره میگفتن اینقدر ول خرجی نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره خیلی پسر خوبی بود و از اول متکی به خودش ورو پای خودش وایستاده بود همش کار میکرد 

تابچه دار شدن... بازم لوکس ترین اتاق برا بچشون درست کردن ... که الان بچشون ۳ سالش هست...

چندوقت پیش شوهرش زنگ زد به یه بزرگی از فامیل دختر که این پاشو کرده تو یه کفش که طلاق میخواد...و این شخص هم کلی باهاشون حرف زد که بچه دارین و فلان ... پسره گفت که زنش گفته بچه هم نمیخوام براخودت...

راستش من باور نکردم میخوان جدا بشن ... ولی دو سه روز پیش شنیدم که جدا شدن 

دلیلش هم این بود که دختره عاشق یه پسره دیگه شده و بهشوهزش گفته عاشق شدم و دیگه تو رو نمیخوام

شوهره هم بی خبر بوده و دوستش داشته طلاق نمیداده 

حتی اون یکی  پسره که ایت دختره عاشقش میشه میاد در خونه شوهره دختره داد و بیداد که این زنه منه طلاقش بده ..بده به من این برا منه 

شوهره هم میبینه راهی نداره طلاقش میده

طفلک شوهرش ک فکرمیکرده خانمش دیگه کم نداره

اره دوستش داشت نمیدونم چرا زنه این کارو کرد

به این راحتی عاشق یکی دیگه شد و تو روی شوهرش وایستاد گفت عاشق دیگه شدم و بچه رو هم نمیخوام... از این سریالای ترکیه  که بدترن اینا

اره دوستش داشت نمیدونم چرا زنه این کارو کرد به این راحتی عاشق یکی دیگه شد و تو روی شوهرش وایستاد گف ...

چی بگم والا.منم یکی نزدیکام اینکارو کرد 🥺

شاید ما جای دیگر مرده ایم و اینجا جهنم ماست