2777
2789
عنوان

انحراف چشم کودکان.کسی تجربشو داره؟

25024 بازدید | 76 پست

سلام دوستان خوبین.دخترم ۳ سالشه از پارسال متوجه شدم چصمشبه سمت بیرون انحراف داره.بردمش دکتر گفت صبر کن تا ۴سالگیش اگر خوب نشد بیاد عمل کنیم .بعد من صبر کردم تا الان که ۳سالشه گاهی اوقات باز به سمت بیرون میره چند روز پیش بردمش دکتر معاینه کرد .گفت نه تنبلی داره نه ضعیفی،فقط اینکه عضله های چشمش مشکل داره ببر دکتر علوی شیراز یا میگه صبر کن تا ۷سالگی یا میگه جراحی.

دارم از استرس میمیرم چیکار کنم کسی بوده مشکل منو داشته باشه؟؟؟😔😔 

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من ۱۳ ماهشه گاهی حس میکنم چشم چپش یکم منحرف میشه، میخوام ببرمش دکتر

خیلی نگرانم😔

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

انشاالله که نیاز به عمل نباشه ،مهم اینه که فهمیدی و تشخیص درست دادن هست میخوای عکس بزار فقط از چشماش ببینم در چه حده چون من زیاد چشم پزشکی بصیر تهران رفتم فوق تخصصی و عالیه اونجا کسایی که باید عمل میشدن رو دیدم 

من بچه بودم این‌جوری بودم بعد سه چهار سالم تنبلی گرفتم ولی الان خوبه خداروشکر

چرا عمل نکردی؟میگن اگر درمان نشه چشم ها ضعیف هم میشه

دختر من ۹ ماهشبود متوجه انحرافش شدم الان ۳ سال و نیمشه دکتر گف ۶ ۷ سالگی عملش میکنیم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
باز خوبه تنبلی چشم نداره البته باید چند ماه یبار معاینه کنی چون ممکنه به مرور تنبل بشه

اره گفت اگر درمان نشه ممکنه تنبلی بیاره.

دختر من ۹ ماهشبود متوجه انحرافش شدم الان ۳ سال و نیمشه دکتر گف ۶ ۷ سالگی عملش میکنیم

انحرافش لحظه ایه؟؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜