2777
2789
عنوان

یه تبریک تولد گفتم اینم جوابش😢 + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 6552 بازدید | 92 پست
[QUOTE=197215862]نمیدونم واقعا چیکار کنم شما هم درست میگی ولی حداقلش شاید برای مدتی دور بشم ازش...[/ ...

ان شالله توکل به خدا...دعا کنید برامون😔❤

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

من دیگه ب هیچ ادمی اعتماد نمیکنم

منم کسی ک دوسش داشتم قشنگ ترین و عاشقانه ترین حرفارو بهم میزد یعنی واقعا اون عشق عمیق و قشنگو حس میکردی با تمام وجود

ولی اخرش ی روز به ی بهونه چرت دعوا راه انداخت و گفت  تورو جون مادرت دیگه پیام نده

شبشم پیام داد من نامزد کردم... (:

حرف اینده با منو میزد کلی حرفای عاشقانه میزد ولی اخرش شد این (:

حتی جون مادرشم بخاطر خیلی چیزا قسم خورده بود ولی تو تمام مدتی ک با هم بودیم داشت بهم خیانت میکرد

دیگه هیشکی برام قابل اعتماد نیست

از مشاور کمک بگیر اون بهتر کمک میکنه

من ی درونگرام تو چی :)🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Ok 😆😆😆

فکرشو بکن🤣🤣

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
فکرشو بکن🤣🤣

طرف درجا کات میکنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
😄۵۲ تا پیام فرستاده بود من ۵ تا پیام براش فرستادم🤦🏻‍♀️😅

خسته نباشی

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
من دیگه ب هیچ ادمی اعتماد نمیکنم منم کسی ک دوسش داشتم قشنگ ترین و عاشقانه ترین حرفارو بهم میزد یعنی ...

ای بابا چقد نامرد بود😔

کلا سخت اعتماد میکنم به آدما خیلی ریز بینم و خیلی حواسم هست...من به هیچ مردی اعتماد نداشتم همین الانشم جز این به هیچ مرد دیگه ای اعتماد ندارم....ولی حواسم هست اعتماد کامل نکنم چون میدونم آدم به چشمای خودشم نباید اعتماد کنه....میدونی  از اینکه خانواده اش میدونن خیالم راحته خواهرش کامل درجریانه مادرش یجورایی میدونه نه کامل ولی سربسته میدونه....داداششم که قل خودشه اونم کلا آشناییمون همزمان بوده و کاملا میشناسه و میدونه حتی بهم میگه زن داداش🤦🏻از این بابت که خانواده مورد اعتمادی داره و در جریان هستن خیالمو راحت تر میکنه اوایل حتی دوست نداشت داداشش با اینکه منو میشناخت بفهمه با من ارتباطش بیشتر اون چیزیه که فکر میکنه ولی بعدش دیگه خودش بهشون گفت....نمیدونم واقعا چه کنم ولی فکر میکنم بهترین تصمیم همین جدایی باشه اگه باعث شد پیگیر شه که جدی کنه رابطه رو که بهتر اگر نه با گفتن اینکه میخوام تمومش کنم و تمام شد و پیگیر نشد ترجیه میدم تمام بشه این رابطه....همیشه سعی کردم احساساتم رو کنترل کنم و منطقی باشم همیشه خودم دل خودمو شکستم تا کسی دلمو نشکنه....الانم اینجوری راضی ترم حداقلش اگه بشکنه دلم خودم باعثش بودم و شکسته های دلمو کسی جز خودم نمیبینه😔

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
ولی اگ دوستش داری پاش وایسا چون تحربه کردم ک بهت میگم حتمااا دعا میکنم عزیزم 

ببینم چی میشه😔مرسی ازت و مرسی که دعا میکنی❤❤

صبر کن و درکش کن

۴ ساله صبر کردم و درک کردم

هیچ دختری نمیتونه مث منی که صبور نیستم صبر کنه این همه دوری رو حتی ماه ها نشنیدن صداشو حتی یکی درمیون پیام دادنامونو که بخاطر شرایط کاری سختش  درست حسابی با هم در ارتباط نیستیم من حتی مث دخترای  دیگه غر نمیزنم که چرا نیستی چرا کم پیام میدی چرا زنگ نمیزنی چرا پا نمیشی بیای پیشم همش درکش کردم وقتایی که خسته بود پیام میداد دو سه تا پیام نداده میگفتم خسته ای برو بخواب خیلی داره بهم فشار میاره دوریش و اینهمه درک زیادی من دیگه نمیکشم بخوام درک کنم😔

سنمونم کم نیست حداقلش اگه تایم آشناییمون کمتر بود راحت تر کنار میومدم راحت تر صبر میکردم من از طرفی خواستگار دارم و موندم هرباری که خواستگار میاد باید چه غلطی بکنم😔

خسته نباشی

از اول همینجوری زیاد تحویلش نگرفتم که دیوانه وار عاشقم شده راز اینهمه دوست داشتنش اصن همینه😅

@delir  

مبتونه خونه رهن کنه و یه عروسی مختصر بگیره؟

نه متاسفانه نمیتونه پولی هم که پس انداز داشت گذاشته بود تو بورس که خدا لعنتشون کنه آتیش زدن به زندگیای مردم....کلی ضرر کرد رو پولش و خب گذاشته به امید اینکه یه روزی اوضاع بورس اوکی شه درش بیاره که بازم مبلغ قابل توجهی نیست برای رهن خونه کلا مشکلش همیناس دیگه 

نه متاسفانه نمیتونه پولی هم که پس انداز داشت گذاشته بود تو بورس که خدا لعنتشون کنه آتیش زدن به زندگی ...

خوب وام ازدواج فک کنم ۱۰۰ یا ۷۰ تومنه 

یکمی بزاره روش جمع کنید زندگی تونو یا وام بگیره اگر حقوقش خوبه پرداخت کنه