2777
2789
عنوان

یه تبریک تولد گفتم اینم جوابش😢 + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 6560 بازدید | 92 پست
ای بابا چقد نامرد بود😔  کلا سخت اعتماد میکنم به آدما خیلی ریز بینم و خیلی حواسم هست...من به ه ...

پس اگه از خودش و خانوادش و عشقتون مطمئنی جدا نشو

اگه جدا هم میشی ب قول خودت در حد ی تلنگر باشه ک باعث بشه اون تلاششو برا بدست اوردنو بیشتر کنه ن جدایی دائمی

حیفه ادم ب این پاکی و عاشقی و از دست بدی بخصوص ک خودتم دوسش داری

همچین پسری اصلا اصلا پیدا نمیشه حالا ک داری قدرشو بدون بعدا حسرت میخوری

اوضاع اقتصادی ام ک تعریفی نداره اون مقصر نیست

برات ارزوی موفقیت میکنم امیدوارم حالت همیشه خوب باشه💕

من ی درونگرام تو چی :)🌱
خوب وام ازدواج فک کنم ۱۰۰ یا ۷۰ تومنه  یکمی بزاره روش جمع کنید زندگی تونو یا وام بگیره اگر حقو ...

آخه توی تهران این وام ها به هیچ دردی نمیخوره...

تازگیا رفته سر اینکار در جریان حقوقشم نیستم نمیدونم ولی فکر نکنم کمتر ۶ تومن باشه...یکم بلند پروازه دلش خونه خوب میخواد زندگی خوب میخواد و واقعا هم براشون تلاش میکنه ولی داره به قیمت هدر رفتن عمرمون تموم میشه‌....من از خدامه با هر شرایطی هم کنار میام ولی تا وقتی اون نخواد و نیاد جلو من میتونم کاری کنم؟ غیر از اینکه بخوام رابطه رو تموم کنم که اگه واقعا از ته دل منو بخواد نمیذاره و یا تلاش میکنه که درست بشه کاری از دستم برنمیاد

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه توی تهران این وام ها به هیچ دردی نمیخوره... تازگیا رفته سر اینکار در جریان حقوقشم نیستم نمیدونم ...

تو تهران با ۱۰۰ تومنم میشه یه خونه ی معمولی گرفت در هر صورت صلاح زندگیت رو خودت میدونی عزیزم از خدا بخواه اگر خیره برات بیاد جلو زودتر اگر نیست یجوری بهت راهو نشون بده 

پس اگه از خودش و خانوادش و عشقتون مطمئنی جدا نشو اگه جدا هم میشی ب قول خودت در حد ی تلنگر باشه ک با ...

اوهوم مطمئنم و میدونم اگه تمام شه تا آخر عمر حسرتش به دلم میمونه بدیش اینجاس که یادم رفته قبل اون خودم تنهایی چجوری حال بدمو خوب میکردم نباشه نمیدونم قراره چی به سرم بیاد....ولی آره در حد تلنگر هم که شده من این کارو میکنم خیلی بودم همیشه بودم تو همه شرایطش یجایی نبودنمو باید حس کنه که شاید تصمیم بهتری برای این رابطه بگیره....مرسی که وقت گذاشتی و مرسی از دعای خیرت منم برای تو بهترین رو میخوام عزیزم❤

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
تو تهران با ۱۰۰ تومنم میشه یه خونه ی معمولی گرفت در هر صورت صلاح زندگیت رو خودت میدونی عزیزم از خدا ...

چی بگم من که از خدامه اون باید بخواد و بیاد جلو که خب تا الان خبری نبوده....مرسی عزیزم توکل به خدا ان شالله به دعای خیر شما اتفاقای خوبی بیوفته❤ مرسی ازت🙏🏻❤

متولد چه ماهيه؟؟

پیام تولدش گفتم دیگه یعنی همین ماه و همین روز🤭

واى اره 😂😂😂اصلا حواسم نبود  اسكرين ها رو نخوندم .

دقیقا چیو خوندی؟😒😂خوود موضوع روو به تتنهای میخوندی هم کافی بود  بخدا🤕😂

الهی عزیزم😅😔 به هم یک سال فرصت دادیم که بعدش رابطه جدی بشه ولی اوضاع با ما سرسازگاری نداشت و اون ...

اره عزیزم اگه عشقتون پاکه و ادم خوبیه ارزش انتظار داره بنظر من کات نکن بیست روز دیگه حرف از رفتن بزن بگو من از بلاتکلیفی خسته شدم دوست دارم زندگیم هدف داشته باشه و خسته شدم از اینکه نمیدونم قراره بهت برسم یا نه خسته شدم از اینکه میترسم از دستت بدم.اینا رو بهش بگو که بقول خودت تلنگری بهش بشه اما اگه دیدی بازم وقت خواست خیلی سخت نگیر نهایتا یه فرصت دوماهه بهش بده اگرم دیدی نمیشه و باز نتونست بیخیال شو عزیزم بلاتکلیفی از تموم شدن رابطه خیلی عذاب اور تره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم اگه عشقتون پاکه و ادم خوبیه ارزش انتظار داره بنظر من کات نکن بیست روز دیگه حرف از رفتن بزن ...

میدونی آخه من بارها خواستم تمومش کنم جلومو گرفته پارسال همین موقع ها دقیقا بحث خیلی جدی بود یه خواستگار خیلی خوب داشتم و خیلییییی پیگیر بودن حتی بعد از اینکه جواب رد دادم...واقعا تصمیمم رو گرفتم تمومش کنم این رابطه رو من کلا علاقه ای به ازدواج نداشتم و این آدم هم نباشه ندارم چون تو رویاهام همه زندگیمو کنار  این آقا ساختم و تمام دلخوشیم ساختن زندگی کنار کسیه که عمیقا دوستش دارم پس نباشه ارزشی برام نداره این زندگی....ولی پارسال بعد اینکه بعد کلی بحث و ناراحتی حرفشو زدیم و گفتیم به هم فرصت میدیم بهش گفتم سال دیگه چنین روزی اگه نشد من حتی یک روز بیشتر نمیمونم من این حرفو زدم و نمیخوام الان بزنم زیر حرفم که بعدها  اگر هم بود حرفم بی اعتبار باشه.....خودش یبار تو حرفامون میگفت ان شالله که یه تخفیفی میدی و تا شهریور بهم وقت میدی من جوابشو ندادم نشنیده گرفتم....میگم اگه قراره تا شهریور اوکی بشه که خب باز من تمومش میکنم اگه واقعا بخواد همون شهریور بیاد جلو منم این دو ماه رو تحمل میکنم با اینکه سخته ولی چاره ای ندارم...اینجوری فکر کنم بهتره نه؟

میدونی آخه من بارها خواستم تمومش کنم جلومو گرفته پارسال همین موقع ها دقیقا بحث خیلی جدی بود یه خواست ...

وای چطور این همه مدت انتظار کشیدی؟واقعا خیلی صبوری.حق داره بترسه زندگی سخت شده ولی توام فرصت کم ندادی بهش.عزیزم تو حرف خودتو همون بیست روز دیگه بزن بگو حداقل میتونستی بیای یه نامزدی کنیم نمیخواستید که سریع برید سر خونه زندگیتون.هرچقد شل بگیری اونم قضیه رو دیگه جدی نمیگیره بهش یه تلنگر بزن و کوتاه نیا که به خودش بیاد آخه تا شهریور چیکار میخواد کنه که تو یه سال انجام نداده؟.خیلی جدی باش بیست روز دیگه باهاش دوباره صحبت کن که بدونه یادت نرفته ولی دیگه خیلی اصرار کرد قسم بخور و محکم بگو این دیگه اخریشه دیگه نهایتا تا شهریور تو که این همه صبر کردی دو ماه دیگم روش.زندگیتو گره نزن به کسی بالاخره هر جدا شدنی یه مدت غم و ناراحتی داره ولی مرگ یه بار شیون یه بار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چطور این همه مدت انتظار کشیدی؟واقعا خیلی صبوری.حق داره بترسه زندگی سخت شده ولی توام فرصت کم نداد ...

البته ۴ سال رابطه داریم ولی از اولش به نیت دوستی و ازدواج نبوده کلا خیلی بدون نیت خاصی با هم در ارتباط بودیم و خب خوشمون میومد از هم و کم کم این عشق و علاقه شکل گرفت اون ۲ سال یا دو سال و نیمه که بهم گفته از احساسش منم یک سال و نیم داستانمون هست اگه دوست داشتی و  هروقت حوصله داشتی بخون  متوجه میشی.... خیلی سخته خیلی داغونن شدم خودمم نمیفمم کی اینقد صبور شدم که این همه مدت صبوری کردم...آره منم بهش حق میدم واقعا ولی خب این وسط منم آدمم منم تحت فشارم از سمت خانواده و خواستگارای لعنتیم....نه دیگه فرصت بهش نمیدم جدیدا چیزی نگفته شهریورم چند ماه پیش گفت...ولی بگه تا شهریور واقعا نمیمونم حس میکنم زیادی بابت موندنم خیالش راحته...سعی میکنم منطقی باشم ولی خدایی خیلی سخته خیلی اذیت کننده س وقتی احساس قوی تر از منطق باشه کنار اومدن با منطق خیلی آزار دهنده اس😔

البته ۴ سال رابطه داریم ولی از اولش به نیت دوستی و ازدواج نبوده کلا خیلی بدون نیت خاصی با هم در ارتب ...

اره عزیزم خیلی سخته من خودمم از انتظار و بلاتکلیفی متنفرم باز هرجور خودت صلاح میدونی مدت طولانی باهمید بنظرم اگه واقعا کسی عرضه و وجودشو داشته باشه تحت هر شرایطی که شده تلاش میکنه که به عشقش میرسه و ریسک از دست دادنشو انجام میده و ترس از دست دادن داره.به شخصه از اینکه مردی واسه رسیدن به عشقش تلاش نکنه خوشم نمیاد ما زن ها خیلی نیاز داریم که ببینیم یکی بخاطرمون میجنگه.پس اگه انقد داری اذیت میشی بیخیالش شو سختی جدایی هم بالاخره میگذره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@delir    

سلام خوبی؟....مرسی که تگم کردی...امیدوارم هرچه به صلاحته برات اتفاق بیوفته.......... یک چیزی بهت بگم.....خواهشاً هیچ وقت از خدا نخواه بهش برسی.....بگو خدایا تو بهتر میدانی چه چیزی به صلاح منه.....کمک ام کن منم همان تصمیمو بگیرم........اینم بدان که نتیجه تصمیم احساسی پشیمونی دراز مدته .... و نتیجه تصمیم منطقی سختی کوتاه مدت و شادی دراز مدته.......از خدا میخوام بهترین تصمیمو بگیری.

من پسرم....تا به منبع گرما و نور تبدیل نشوم آرام نمیگیرم ...می خواهم بدون وابستگی به آدما به  آنها گرما و انرژی بدهم...بدان...آدما نرمال نیستن...منم نیستم تو هم نیستی... خواهی نخواهی دنیا تازیانه های محکمی خواهد زد...اما مقاومت کن و تسلیم نشو...اگرم تسلیم شدی من درکت می کنم....خواهی نخواهی بزودی تنهای تنها می شوی .... اگه شخصیتتو رشد داده باشی از تنهاییت لذت می بری...خواهشاً کم نیار ...پاشو ... قدم هایت را محکم‌تر بردار....گرما ببخش و منبع حس خوب برای اطرافیانت باش...خدایا به شدت محتاج این سه خواسته ام کمکم کن به آنها برسم....اول :عشق واقعی بدون هوس دراز مدت....دوم: پولی که مرا به دنیایت مشغول نسازد و نیازامو باهاش برطرف کنم...سوم: آرامشی که با داشتن آن احساس هیچ کمبودی نکنم.
سلام خوبی؟....مرسی که تگم کردی...امیدوارم هرچه به صلاحته برات اتفاق بیوفته.......... یک چیزی بهت بگم ...

سلام مرسی شما خوبی؟ 

خواهش میکنم

من هیچ وقت به خدا اصرار نکردم هیچ وقت و همیشه هم گفتم خدایا اگه میدونی ته این رابطه خوب نیست قشنگ نیس حال دلمون کنار هم خوب نیست خودت یجوری تمومش کن که کمتر آسیب ببینیم همیشه ازش خواستم دستمو بگیره ولی واقعا مستاصلم نمیدونم چه تصمیمی درسته چه تصمیمی اشتباه....😔

از طرفی دیدی پیاماشو؟ وقتی بهشم میگم نمیخوام دیگه ادامه بدم انقد التماس میکنه انقد از این حرفا میزنه دل سنگم که باشه آب میشه بخدا منم آدمم منم یه دخترم که وقتی میشنوه احساساتش بیشتر درگیر میشه خسته شدم انقد تو زندگیم سعی کردم منطقی برخورد کنم😔حتی یبار بخاطر اینکه بهش گفتم تمومش کنیم گریه کرده آخه یه مرد با ۱۹۰ قد با کلی غرور بشینه واسه ات گریه کنه مگه من چه دلی دارم که بتونم دووم بیارم😔منم تصمیمم قطعیه ۲۰ روز دیگه تمومش میکنم ولی خیلی سخته برام خیلیییی😭

عزیزم خیلی تو فکرت بودم 

امروز کاربریتو پیدا کردم، هنوز به هم نرسیدین؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏