2777
2789
عنوان

خانوما شما به چی میگین خیانت؟

800 بازدید | 69 پست

من دیروز تو گالری شوهرم دنبال عکس‌هایی بودم ک چند وقت پیش گرفتیم یدفه با حدود ۱۵ تا اسکرین شات مواجه شدم که با ی دختر به اسم شهرزاد چت کرده بودن البته حرفای معمولی من نسبت به این مسائل خیلی حساسم

الانم شرایطم خوب نیس تازه لاپاراسکوپی شدم بخاطر خارج رحمی و همچنین تحت درمانم بخاطر حاملگی داخل رحمی دفرمه 

حالا هی شوهرم میگه چیزی نبوده که طرف اهل اصفهان بوده ما حرف بدی نزدیم در حد ی چت معمولی و ... 

من چت معمولی هم خیانت حساب میکنم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی من بودم جرش میدادم چون حتی چت معمولی هم خیانته. دیگه خیانت شاخ و دم نداره که. 

اگر کاریو پشت سر همسرمون انجام دادیم درحالی که اگر خودش حضور داشت جرأت نداشتیم میشه خیانت

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!
من چت معمولی هم خیانت حساب میکنم 

خب منم همینطور

میگم نیازی نبوده با اون ادم حرف بزنی نه کاری داشتین نه چیزی

حالا میگه تو رفتی پیش سونولوژیست مرد سونوی داخلی شدی من چیزی نگفتم... و از این حرفا

خب منم همینطور میگم نیازی نبوده با اون ادم حرف بزنی نه کاری داشتین نه چیزی حالا میگه تو رفتی پیش س ...

چه حرف بی ربطی زده خدای من دکتر رو با چت با یه دختر غریبه یکی میکنه؟؟؟؟

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
حالا چرا از چتاش شات داره؟!

نمیدونم تو ی گروه تلگرامی عضو بوده ظاهرا اونجا چت کردن تو پی‌وی

میگه شات گرفتم برا ادمین فرستادم بلاکش کنه اومده تو پی‌وی اسمشم تو گروه نیما گفته بود دختره بهش گفته بود نیما اینم گفته بود جانم ؟ بعدم بهش گفته بود تو مجازی را زدن معنا نداره و ی جایی گفته بود یعنی با سن بالای من مشکلی نداری ؟! 

گروه تلگرامی رو ترک کرده بود شماره‌ایی از دختره نبود

ولی دیشب گوشیشو گرفتم گروه رو مجدد بسختی پیدا کردم رفتم تو پی‌وی دختره باهاش ب اسم شوهرم چت کردم

چه حرف بی ربطی زده خدای من دکتر رو با چت با یه دختر غریبه یکی میکنه؟؟؟؟

نمیدونم دیروز مامانم اومده بود بریم من امپول بزنم شرایطم زیاد خوب نیس وسط بحث رسید و فهمید ی بحث کلامی هم بین اونا پیش اومد