2777
2789
عنوان

کار

79 بازدید | 14 پست

چیکار کنم حداقل ماهانه زیاد نمیگم.500تومن درامد داشته باشم؟؟ بابام که پول نمیده. درسته تو یه خانواده ای زندگی میکنم که همههه پولدارن. ولی نهایت فقرو من تجربه میکنم  

خواهرم ادکلنمو زده کم مونده بود از تراس پرتش کنم پایین چون قیمت ادکلنم 5میلیونه و چون از جایی پول به دستم نمیاد فشارم میره بالا.

تروخدا راهنماییم کنین.

چقدر عجیبه حرفات..😶

همسر همه چی تمومم..تا ابد دوست دارم..مرسی که آرامش زندگی بهم میدی و همیشه به فکرمی🥰😘.موهای خوشگلی داری ولی به خاطر من کچل میکنی😁😘آخه خیلی بهت میاد 😜..همه میدونن عشق ما  چیه..💑..زندگی و سخت نگیرید..با سختیاش قشنگه 😃🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بابای..... دارم که دختر به این بزرگی شدم حق ندارم مثل بقیه ی دخترا ازادانه برم بیرون... حا ...

ای بابا 

خب ببین شیپور رو نصب کن 

برو تو بخش استخدام بگرد یکم کسایی که تو کار تایپ هستن پیام بده 

خودتون هم اگهی بزن که کار تایپ انجام میدی 

فقط اصلا سراغ ایران کارمند یا اونایی که اولش پول میگیرن ازت نرو 

میتونی کار پیدا کنی

یعنی چی؟ چرا؟

از اینطرف میگی..بابام پول نمیده..بعدش ادکلن ۵ میلیوتی داری..خوب از کجا خریدی ادکلنو..

همسر همه چی تمومم..تا ابد دوست دارم..مرسی که آرامش زندگی بهم میدی و همیشه به فکرمی🥰😘.موهای خوشگلی داری ولی به خاطر من کچل میکنی😁😘آخه خیلی بهت میاد 😜..همه میدونن عشق ما  چیه..💑..زندگی و سخت نگیرید..با سختیاش قشنگه 😃🙂
از اینطرف میگی..بابام پول نمیده..بعدش ادکلن ۵ میلیوتی داری..خوب از کجا خریدی ادکلنو..

اره. نه تنها بابام وضع مالی خوبی داره بلکه کل عمو بابابزرگ دایی عمه و.. ام پولدارن. 

ببخشیدا ولی عزیزم میون این همه پول یه ادکلن 5تومنیم نداشته باشم؟ یه لباسای درست حسابیم نپوشم؟ مشکلم اینکه پول نمیدن. یه چیزیم میخوام بعد7ماه میخرن... توف توئاین پولدارو بودنشونم... به چه دردم میخوره پولاشون که من از بچگی. تاالان یهدست روز خوش ندیدم؟ مثلا ادکلنم تموم میشه باید یه سال مدام بگم ادکلنم تموم شدهههه... سنم پایینه ولی به خاطر فشار روحی و عصبی و فیزیکی که بهم وارد میکنن میخوام ازدواج کنم. ولی خاستگار خوبم که مد نظرمه گیر نمیاد. اومده هااا حسی نداشتم بش.

کار میخوام فعلا کااار. تا از حرفای اینا راحت شم  

اره. نه تنها بابام وضع مالی خوبی داره بلکه کل عمو بابابزرگ دایی عمه و.. ام پولدارن. 

ببخشیدا ولی عزیزم میون این همه پول یه ادکلن 5تومنیم نداشته باشم؟ یه لباسای درست حسابیم نپوشم؟ مشکلم اینکه پول نمیدن. یه چیزیم میخوام بعد7ماه میخرن... توف توئاین پولدارو بودنشونم... به چه دردم میخوره پولاشون که من از بچگی. تاالان یهدست روز خوش ندیدم؟ مثلا ادکلنم تموم میشه باید یه سال مدام بگم ادکلنم تموم شدهههه... سنم پایینه ولی به خاطر فشار روحی و عصبی و فیزیکی که بهم وارد میکنن میخوام ازدواج کنم. ولی خاستگار خوبم که مد نظرمه گیر نمیاد. اومده هااا حسی نداشتم بش.

کار میخوام فعلا کااار. تا از حرفای اینا راحت شم  

اره. نه تنها بابام وضع مالی خوبی داره بلکه کل عمو بابابزرگ دایی عمه و.. ام پولدارن.  ببخ ...

درست میشه عزیزم..هیچی ثابت نمیمونه.‌🙂

درست میشه عزیزم..هیچی ثابت نمیمونه.‌🙂

نمیشه... به خدا نمیشه... حالا از مامانم 6تا پسر میخواد.

صبح خواهرم نگاش کرد گفت تو هروقت درست حسابی به دخترات خرج کردی اونوقت 6تا پسرم میاری... 

بدون اینکه گناهی داشته بشم جوری میزنه که از شدت سوزش بدنم نمیتونم بشینم... 

دیگه جوری خسته شدم که دنبال دعانویس میگردم که دعای مرگ بنویسه از دست حرفا و کتکاش راحت بشم. فقط دردم پول ندادنش نیست که... 

نمیشه... به خدا نمیشه... حالا از مامانم 6تا پسر میخواد. صبح خواهرم نگاش کرد گفت تو هروقت درست حسابی ...

اخه هر دعا نویسی دعای مرگ رو نمینویسه... منم دنبال دعانویسیم که بنویسه. ناحق نمیگم حق میگم.... چون عذابایی که تو جهنم میکشنم از عذاباییکه تو اینخونه دنیا من میکشم کمتره.