2777
2789
عنوان

شپش🥶

316 بازدید | 27 پست

تو رو خدا کمک کنید

چندبار تایپیک زدم

دختر شپش گرفته بود خودم با دقت هنه رو از سرش گرفتم البته شامپو هم ۱بار زد خوب شد

خودم اتفاقی فهمیدم که شپش گرفتم شامپو زدم.هرکی سرم رو میدید اصلا متوجه نمیشد اما خودم ۱ تخمش رو کنار گوشم پیدا کردم.الان ۱ هفته با سرکه و نرم کننده حسابی میشورم و شانه میکنم.اوایل چندتا تخم داخل شانه میامد الان هیچی.ولی استرس دارم که هنوز باشن

موهام رو هم خیلی کوتاه کردم

تورو خدا کمک.راهکار

از کجا بفهمم هست یا تمام شده

سس مایونز و سرکه یه شب درمیون یه شب سس یه شب سرکه کلاه بپوشه بخوابه صبح پاشه بشور و نرم کننده بزن و تو حمام با شانه ضد شپش که دیجی کالا هم داره شونه کن 

وقتی از حمام بیرون اومد با اتو مو از ریشه اتو بکش و یا با درجه داغ سشوار بکش و دوباره از شونه ضد شپش استفاده کن کمتر از ۱ هفته تمام میشه اما هفته دوم هم باز از شونه و روغن بچه و کلاه یه شب درمیون برای اطمینان بیشتر استفاده کن

تو این مدت رو بالشتی ها و ملحفه هارو مرتب بشور 

و خوب خونه رو جارو بکش 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت رنگ کنم کمکی بهم میکنه

رنگم خوبه ولی خواهرشوهرم بدجوری گرفتارشپش شد تو ی هفته کلا راحت شد توی حموم موهاشو تاید میزد بعد میومد ی شب اسپند میجوشوند با آب اسپند موهاشو می بست تا صبح و شب بعد با سرکه موهاشو میپوشوندومیبست کلا تو ی هفته راحت شد

سس مایونز و سرکه یه شب درمیون یه شب سس یه شب سرکه کلاه بپوشه بخوابه صبح پاشه بشور و نرم کننده بزن و ...

من از شونه داخل شامپو استفاده میکنم.نرم کننده و سرکه هم هر روز میزنم اما اصلا هیچی نمیاد کلا شاید فقط ۷ تخم شپش توی چندروز دیدم به شونه چسبید

هرکی سرمو میبینه میکه نداری اما چون زود فهمیدم کم بود کسی متوجه نمیشه الان هست یا رفته.موهام پره

ولی سرم نمیخاره

اگه از سرکه زیاد استفاده کنم سرم خشک میشه بیشتر میسوزه و میخاره

رنگم خوبه ولی خواهرشوهرم بدجوری گرفتارشپش شد تو ی هفته کلا راحت شد توی حموم موهاشو تاید میزد بعد میو ...

من کلا شپش زنده ندیدم شاید شامپو زدم و موهامو کوتاه کردم مرده باشه

نگران تخمش هستم

از استرس همش فکر میکنم یه چی تو سرم داره راه میره

من از شونه داخل شامپو استفاده میکنم.نرم کننده و سرکه هم هر روز میزنم اما اصلا هیچی نمیاد کلا شاید فق ...

نه شونه ضد شوره فرق داره رو دندونه هاش دنده دنده است که تخم شپش رو در میاره و لازم نیست یکه با ناخن دونه دونه بکشه ... ولی خوب اگر نتونستی تهیه کنی اتو کشیدن از ریشه باعث سوخته شدن تخما و باز نشدنشون میشه ... شپش بالغ هم با سس مایونز خفه میشه و میمیره 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
من کلا شپش زنده ندیدم شاید شامپو زدم و موهامو کوتاه کردم مرده باشه نگران تخمش هستم از استرس همش فک ...

یه مدت این احساس طبیعی  بعد درمان اما برای اطمینان اتو بکش یا همون شونه که گفتم شونه دندونه های فلزی خیلی نزریک به هم داره که روش شیار هایی داره که تخمارو از پوست سر به سمت ساقه میکشه و درمیاره 

ممنونم عزیزم از کجا بفهمم رفته یا نه

وقتی شونه میکشی یه پارچه سفید زیرت بنداز وقتی دیگه چیزی رو پارچه ندیدی یعنی تموم شده معمولا ۲ هفته بشتر طول نمیکشه ۱ هفته درمان و هفته بعدش اطمینانه 

یه مدت این احساس طبیعی  بعد درمان اما برای اطمینان اتو بکش یا همون شونه که گفتم شونه دندونه های ...

با همون شونه داخل شامپو هم که کشیدم اوایل چندتا تخم پیدا کردم به پایین ساقه موهام چسبیده بود یا به خود شونه