2777
2789
عنوان

اختلال دوقطبی

241 بازدید | 10 پست

سلام

کسی لینک گروه تلگرامی که اعضاش دوقطبی باشن داره؟

چند وقت پیش یه گروه دیده بودم اما پیداش نمیکنم دیگه😔

میشه اگه کسی داره لینکشو بزاره لطفا؟

منم دو قطبی ام

یه گروه تو تلگرام بود به اسم bmd که حدودا ۵۰ تا عضو داشت و هر کی سوالی داشت خود دوقطبی ها جواب میدادن اما الان فکر کنم پاکش کردن یه همچین گروهی لازم دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندیدم همچین گروهی..کلا تلگرام ندارم

ممنونم

پس بزار از خودت بپرسم!

شما چیزی که وجود خارجی نداشته باشه هم میبینی؟ اشنای ما میگه چهره های وحشتناک میبینه که ماها نمیبینیمشون. برادر منم دوقطبیه اما ازین چیزا نمیبینه فقط خود ماهارو میگه یه شکل دیگه میبینم. ممکنه یکی که دوقطبی بوده تبدیل به اسکیزوفرنی بشه؟ یا دیدن چیزایی که وجود ندارن تو دوقطبی هم ممکنه پیش بیاد؟

ممنونم پس بزار از خودت بپرسم! شما چیزی که وجود خارجی نداشته باشه هم میبینی؟ اشنای ما میگه چهره های ...

اینا که میگی من نمیدونم چیه..فقط یه لحضه حالم خیلی خوبه یه لحضه خیلی بد..یا لحضه یکی از اعضای خونواده رو خیلی دوس دارم یکم بعد متنفرم ازش...دو قطبی فک کنم اینه..یا حداقل من اینم..

چهره ها و اینجور چیزارم نمیبینم قیافه ادما رم جور دیگه نمیبینم

🖤
اینا که میگی من نمیدونم چیه..فقط یه لحضه حالم خیلی خوبه یه لحضه خیلی بد..یا لحضه یکی از اعضای خونواد ...

اینی که شم میگی در این حد دوقطبی خیلی خفیفه

اگه دکتر تشخیص دوقطبی برات نداده فکرتو درگیر نکن

دوقطبی خیلی ازین که میگی فراتره!

واقعا؟ اخه تو یه لحضه حالم عوض میشه فک میکردم دو قطبی ام..خدارو شکر پس

این حالتی که ادم خوشحال یا ناراحت باشه رو ادم های معمولی هم تجربه میکنن

دوقطبی زندگی رو مختل میکنه

نگران نباش😊

این حالتی که ادم خوشحال یا ناراحت باشه رو ادم های معمولی هم تجربه میکنن دوقطبی زندگی رو مختل میکنه ...

سلام عزيزم من برادرم ٢ساله به اسكيزوفرني دچار شده و هنوز خوب نشده و توهم شنيداري داره و ميگه تو سرش خرف ميزنن بيچاره شديم به خاطر مريضيش برادر شما حالش چطوره

سلام عزيزم من برادرم ٢ساله به اسكيزوفرني دچار شده و هنوز خوب نشده و توهم شنيداري داره و ميگه تو سرش ...

خوب شدنی هم نیست متاسفانه و این بیچارگی مادام العمره

فقط دکتر رو نباید قطع کرد و داروهاشون باید مرتب مصرف بشه تا خدای نکرده خطرساز نشه

ضمن این که همین که بتونید قبول کنید این مریضی ها درمان نداره و فقط قابل کنترله کمک میکنه تصمیم های بهتری تو زندگیتون بگیرید. مثلا به فکر ازدواج براش نباشید و...