2777
2789

خوندی؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

هر چی خودت فکر کنی همون خواهی شد و دیگران هم نسبت به تو چنین نگاهی خواهند داشت 

پس هدفمند باش ، تلاش کن و خودت رو قوی کن و دست بالا بگیر ، قدر زندگی و لحظاتت رو بدون و خداروسپاسگزار باش 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تاحدودی ولی حس میکنم همش یادم رفته

نگران نباش سر جلسه یادت میاد

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

هر چی خودت فکر کنی همون خواهی شد و دیگران هم نسبت به تو چنین نگاهی خواهند داشت  پس هدفمند باش ...

دلم میخواد اینطور باشم ولی الان و توی این شرایط نمیتونم...اگه قبول نشم دیگه نمیدونم چیکار کنم.شاید قید درس رو بزنم کلا

این چ تفکری ک داری؟!؟ 

خیلی هم لایق هستی.

مگه قبول شدن ملاک برای لیاقت داشتن یا نداشتن؟!؟ 

این چ طرز تفکر اشتباه و غلطی 

شاید استعداد و توانایی در ی کار هنری ارایشگری داشته باشی.

با این حرفا خودت داغون و پیر نکن 

تو تازه اول راه هستی شاید این حرفای منو متونی خب درک کنی اما ۱۰ سال دیگه میگی این خانم چ حرفی زد 

روحیه خودت حفظ کن. با اینکارا زمینه افسردگی تو خودت ایجاد میکنی.

دلم میخواد اینطور باشم ولی الان و توی این شرایط نمیتونم...اگه قبول نشم دیگه نمیدونم چیکار کنم.شاید ق ...

اتفاقا اگه قبول نشدی درس بگیر و با برنامه و محکم پیش برو ، طوری بخون که سال بعد رتبه ی عالی بگیری ، هیچ وقت دیر نیست ، مهم اینه یکجا به خودت بیای و با تلاش و هدفمند قدم برداری ، ضمنا هیچی غیر ممکن نیست ، نگاهت رو مثبت کن و پیش برو ، خدا هوات رو داره

این چ تفکری ک داری؟!؟  خیلی هم لایق هستی. مگه قبول شدن ملاک برای لیاقت داشتن یا نداشتن؟ ...

خانوادم خیلی برام خرج کردن دلم نمیاد ناامیدشون کنم دوباره...بیشتر از اونا خجالت میکشم راستش

اتفاقا اگه قبول نشدی درس بگیر و با برنامه و محکم پیش برو ، طوری بخون که سال بعد رتبه ی عالی بگیری ، ...

ممنون از انرژی مثبتت:)..چشم سعی میکنم

فعلا باید ببینم چی میشه..

ممنون از انرژی مثبتت:)..چشم سعی میکنم فعلا باید ببینم چی میشه..

ان شاء الله که موفق میشی