2777
2789

سلام من رنگ و مش موهام خراب شده جلوی سرم همش کامل روشن بقیه ش مش شده اما تمیز نیست اصلا...انگار دادی دست بچه خط خطی کرده...شلخته...

حالا چاره ای هست؟؟میشه رنگ تیره روش بزنم ؟؟درست میشه؟

جنس موهامم عین کاه شده

لطفا اگه راهی هست رنگش درست بشه کمکم کنید

نه خواهر راهی نی💩💩💩

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

واقعا چجوری موهاتونو میدین دست آدم ناوارد تیره بزن بهتر میشه

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خودتون رو ناراحت نکنین ، من قبلاً در مورد آرایشگاهی که همیشه خودم می رم شایستگان شعبه هفت تیر ، کلی کامنت گذاشتم کارشون عالیه و مشاوره رایگان و خدمات رایگان زیادی دارن شماره شون رو براتون می ذارم حتما زنگ بزنین خیلی خوب و با حوصله راهنماییتون می کنم ،بدون هزینه نگران نباشین 88867425

و 09366668307 خانم دکتر صفوی راهنماییتون می کنن، موفق باشین

سلام عزیزم خودتون رو ناراحت نکنین ، من قبلاً در مورد آرایشگاهی که همیشه خودم می رم شایستگان شعبه هفت ...

ایشنون دکتره یاآرایشگر...من فعلا باید رنگشو درست کنم😭