2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغز میتونه با جملات زیبا گول بخوره

چیز‌ بدی نیست اصلا

ولی در کنارش باید تلاش هم کرد

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
مغز میتونه با جملات زیبا گول بخوره چیز‌ بدی نیست اصلا ولی در کنارش باید تلاش هم کرد

من جدیدا در موردش چیزایی شنیدم ولی اعتقادم اینه خدا هرچی برای آدم بخواد همونه .چون حداقل تو زندگی خودم همین بوده .خیلی جاها تلاش کردم اما آخر سر چیزی اتفاق افتاده که اصلا فکرشم نمیکردم

امیدوارم دلتون اسیر هیچ پدرسگی نشه

اره گلم .الکی هم نیست وجود داره فقط باید به معنایی واقعی بهش اعتقاد داشته باشی .درست مثل هر قانونی و علم منطق یا فلسفه .قانون جذب هم وجود داره .و آره این قانون همون چیزیه که بهت حس امید هم میده . حس بهتر زندگی کردن رو تو هر شرایطی .درست مثل بچه ای که رفته شهر بازی و نمیخاد برگرده . بره خونه 

اره گلم .الکی هم نیست وجود داره فقط باید به معنایی واقعی بهش اعتقاد داشته باشی .درست مثل هر قانونی و ...

یعنی به هرچی اعتقاد داشته باشی؟

این که میگین اعتقاد داشته باشی مهمه خب مثلا من بگم آره قانون جذب هست خب این اگه فقط یه جمله واسم تلقی بشه و تو دلم بگم نه بابا نمیشه و همش الکیه خوب معلومه که قانون جذب میگه ازم انتظاری نداشته باش

شوخررر اینده من خیلی خوشتیپ وقدبلنده و پولدارو خوش اخلاق😁تبریک میگممم به خودممم من جذب کرددم😁

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
این که میگین اعتقاد داشته باشی مهمه خب مثلا من بگم آره قانون جذب هست خب این اگه فقط یه جمله واسم تلق ...

اما من به هرچی اعتقاد داشتم برعکس شد.مثلا چندین سال قبل یه خواستگار داشتم که با شناسنامه المثنی اومد خواستگاری من .دقیقا سر سفره عقد توسط یکی مشخص شد که نامزد داره و شناسنامه ش امثنی اس.بعد اون من همیشه اعتقاد داشتم به سزای عملش میرسه اما بعدها در کمال ناباوری دیدم ازدواج کرد پولدار شد و خوشبخت.پس کو 😕😕

قبل هر چیزی باید بدونیم تو قانون جذب شکرگزاری مهمه حالا تو هر شرایطی و صبرم از نشونه های اصلی شکرگزاری .  پس چی میخاد قانون جذب صبر و شکرگزاری . ینی نمیتونی بگی من شاکرم اما صبر ندارم میخام همین الان بشه این ینی از وضیت فعلی ناراضی هستیم