2777
2789
عنوان

بوی تخم مرغ کیک

10333 بازدید | 42 پست

خانمها امروز کیک پختم یکم بوی تخم مرغ میداد

یه ربع با همزن تخم مرغ و شکرُ زدم وانیل و هل و زعفرونم بهش زدم بازهم بااین حال بوی تخم مرغ میداد چرا؟ راهش چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی تخم مرغ رو شکستی یه کوچولو نمک اضافه کن بوشو میگیره

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام

تماااااام راه ها رو رفتم، هررر کاری‌بگی کردم، بازم کیک بو تخم مرغ میداد، دیگه حتی دوستامم گفتن کیک به دست تو نمیاد نپز، فقط یکی گفت وانیل مایع بزن اونو امتحان نکردم همونم بعید میدونم بشه

راه حل تضمینی اینه که زرده و سفیده رو کاملا از هم جدا کنید نباید یه ذره زرده قاطی سفیده بشه بعد سفیده رو با دور تند انقد بزنید که سفت بشه و از ظرف نریزه رد پره ها کامل روش بمونه سفیده رو بزاری یخچال زرده رو با شکر و وانیل بزنی تا کرم و کشدار بشه بقیه موادم اضافه کنی مرحله آخر که آردو اضافه داشتی می کردی سفیده ام از یخچال در میاری اضافه می کنی

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند