2777
2789
عنوان

بوی تخم مرغ کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 10343 بازدید | 42 پست
وانیل زدم آخه

پس چرا بوی تخم مرغ گرفته  شاید تخم مرغ مشکل داشته یا تازه داشته خراب میشده بو گرفته 

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهم دستورش رو میدی عزیزم، البته مامانم گفت یه بار دیگه اسم کیک بیاری میکشمت🤣میدونی چقدررر شکر‌و روغ ...

کاربر توسکا بالا کامل توضیح داده... فقط زرده سفیده رو کامل جدا کن و بعد سفیده رو با هم زن اینقد بزن که همه اش بشه کف... همزن برقی بهتره

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

یعنی چی دورگیری؟

وقتی با همزن شروع به زدن میکنی، اول کار زرده تخم مرغ میپره اطراف کاسه و میچسبه . وسط  کار باید همزن رو خاموش کنی و با لیسک دور محتویات رو به اصطلاح لیس بزنی 😁 اونجامیبینی که چقدر زرده هم نزده به لیسکت چسبیده . اونا رو وارد محتویات کن و دوباره هم بزن . به جز کمی وانیل هم چیز دیگه ای لازم نیست بریزی .معمولا اونایی که دورگیری نمیکنن کیکشون یکم بوی تخم مرغ میده حتی اگه خودشون متوجه نشن . در رسپی های حرفه ای به این نکته اشاره میکنن . 

آهان...ته کاسه و کناره های ته کاسه رو هم با حرکات رفت و برگشت بزن وسطای کار  که چیزی نچسبیده باشه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
وقتی با همزن شروع به زدن میکنی، اول کار زرده تخم مرغ میپره اطراف کاسه و میچسبه . وسط  کار باید ...

بعدشم پنج و نهایتا هفت دقیقه براش کافیه. با دور تند . اگر مقدار شکرت کم نباشه قشنگ روشن و حجیم و کمی کشدار میشه . چه خبره یک ربع 😁 بافت کیکتو خراب نکن 

بعدشم پنج و نهایتا هفت دقیقه براش کافیه. با دور تند . اگر مقدار شکرت کم نباشه قشنگ روشن و حجیم و کمی ...

۷ دقیقه کمه همه دستورها حداقل یه ربع میگن کم بزنی که بیشتر بوی تخم مرغ میگیره باید رنگ مایع تقریبا سفید بشه

۷ دقیقه کمه همه دستورها حداقل یه ربع میگن کم بزنی که بیشتر بوی تخم مرغ میگیره باید رنگ مایع تقریبا س ...

من تا حالا تو هیچ رسپی بیشتر از هفت دقیقه ندیدم . حالا اینش مهم نیست . منم بر حسب تجربیات خودم گفتم 

تماااااام راه ها رو رفتم، هررر کاری‌بگی کردم، بازم کیک بو تخم مرغ میداد، دیگه حتی دوستامم گفتن کیک ب ...

اون رگه سفید ها هست که توی تخم مرغه 

اونارو جدا کن دیگه بو نمیگیره 

وانیل هم به تخم مرغ اضافه کن نه اینکه با ارد الک کنی 

تخم مرغتم محلی نباشه 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..