2777
2789

سلام میخاستم نظر شما رو بدونم اگه شوهرتون تو گوشی اش فیلم پ و ر ن ببینه چیکار میکنید شما میخام باهاش حرف بزنم فردا راهنمایی لطفا🥺🥺

من یه زن قوی هستم که دارم برای آینده ام تلاش میکنم خوشحال میشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازش میپرسم از کیفیت رابطمون راضی نیستی که فیلم میبینی ؟!

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

من هیچی نمیگم بنظرم هرچی بگی تف سر بالاست

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

به نظرم عزیزم یا از گوگل سرچ کن جواب سوالت رو یا از مشاوری چیزی بپرس اینجا درست راهنمایی نمیشی یا ممکنه با راهنمایی نادرست کار اشتباهی انجام بدی

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
 ازش میپرسم از کیفیت رابطمون راضی نیستی که فیلم میبینی ؟!

خودمم میخام همینو ازش بپرسم اگه گریه ام نگیره وقت حرف زدن 😕

من یه زن قوی هستم که دارم برای آینده ام تلاش میکنم خوشحال میشم 

منم خوشم نمیاد ولی شوهرم میبینن. تا حالا هم نتونستم اونو ترکش بدم ن تونستم خودم باهاش کنار بیام

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c