2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون فیلم بد ببینه واکنش شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 23 پست
به نظرم عزیزم یا از گوگل سرچ کن جواب سوالت رو یا از مشاوری چیزی بپرس اینجا درست راهنمایی نمیشی یا مم ...

سرچ کردم چیز خاصی نبود مشاوره ام ک تو آنی جواب بده پیدا نکردم

من یه زن قوی هستم که دارم برای آینده ام تلاش میکنم خوشحال میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز ازدواج کردیم ولی من مشکلی ندارم، اتفاقا با هم ببینیم میتونه برای بهبود رابطه خوب باشه 

اخه دیدنش بده این فیلم چون هوس انگیزمیشه دوست داره جززنشون جای دگم تجربه کسب کنه چشش بازمیشه میگه بقیه اینکارومیکنه منم بکنم‌.

خیلی خونسردهستیدک 😲☹

خودمم میخام همینو ازش بپرسم اگه گریه ام نگیره وقت حرف زدن 😕

عزیزمم☹❤

بیخیال بابا 

اگه خودش راضی نیست که میتونست به زبون بیاره یا بگه که روشتونو عوض کنید

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

شاید قبلا خیلی بد می‌دونستن ولی الان طبیعی شده 

دیگه منم اولاش که فهمیدم کلی دعوا راه انداختم قهر رو سر و صدا هرچی هم بهش میگفتم بدتر می‌کرد 

من دو تا کاررو انجام دادم 

یک اینکه دیگه بهش چیزی نگفتم  گاهی وقته یه چشم غره فقط 

دوم اینکه به رابطه خیلی تنوع  دادم 

الان یه سه سالی هست که دیگه ندیدم از این فیلم ها ببینه 

چرا گوگل پره بزن پیدا میشه 

ولی از اینجا راهنمایی نخواه چون هرکسی به یه روشی زندگی می‌کنه و طرز فکرا متفاوت هست

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
شاید قبلا خیلی بد می‌دونستن ولی الان طبیعی شده  دیگه منم اولاش که فهمیدم کلی دعوا راه انداختم ...

نمیدونم چیکار کنم اعصابم داغونه 😭

من یه زن قوی هستم که دارم برای آینده ام تلاش میکنم خوشحال میشم