2777
2789

چقدر به چشم زخم و سنگین آدمای اعتقاد دارید

تاحالا براتون اتفاق افتاده که با یه نفر هم دیدار بشید و ارتباط داشته باشید و بعد هربار دیدن بعد از رفتنش اتفاقات بد براتون بیوفته یا مریض بشید یا دعوای خانوادگی رخ بده؟ 

و احساس کنید و یا اعتقاد داشته باشید که بخاطر قدم اون و ارتباط باهاش دچار این چالش های منفی میشید؟ 

میخام بگم صد در صد اعتقاد داشته باشید

بخاطر بعضی ادما ب علت انرژی منفی شدیدی که دچار هستند و قطعا ادمای منفی هم خیلی حسودن به محض ارتباط با اونا به شما منتقل میشه حتی میشه با ی ساعت دیدن، دچار این اختلالات میشید

نصیحتم به شما اگه دچار همچین حالتی بعد از دیدن ی نفر شدید شدیدا ازش فاصله بگیرید چون رفته به رفته موج منفی شون ب شما و زندگیتون بیشتر میوفته و انقد سنگین میشه که همه اتفاقات بد و بحث های خانوادگی تشدید زیادی تو زندگیتون میشه 

خرافاتهه اصلا اعتقادی ندارم

اما اعتقاد کن باور کن حقیقته پاقدم بعضی ادمای انرژی منفی زندگی ادمو زمین گیر میکنن

ما خودمون یه دوست داریم هروقت همدیگه میبینیم ی اتفاق بد میوفته یا مریض میشیم باور کن ی بار نه هی هربار گول خودمون زدیم گفتیم بیخیال اما دیدیم هربار بعد دیدن اون طرف این اتفاق داره میوفته که شدیدا به هم میرختیم

ناگفته نمونه که شخصیت حسود و ناامید و موج منفی شدیدی داشت افکارش خیلی منفی بود

دیگه قطع رابطه کردیم باهاش و خداروشکر دیگه اون اتفاق ها نیوفتاد.. عزیزم باید به چشم زخم اعتقاد داشته باشی از قدیم و همیشه بوده و هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.