2777
2789

من ۳۷ هفته ام جنینیم هم سفالیکه امروز دکتر معاینه ام کرد هیچی نگفت راجب این چیزا  که دهانه رحمت باز شده یا نرمه .فقط گفت هفته دیگه باز بیا. به تظرتون تا هفته دیگه قرار نیست دنیا بیاد یا دهانه باز نشده هنوز؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با معاینه از پایین میفهمن چند سانت باز شده

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
با انگشت کردن☹

😂😂😂

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

بچه مگه ۴۰ هفته دنیا نمیاد🤔

دست مبارک رو می‌برن تو🤣 دهانه رحم اگه افتاده‌تر بشه یعنی بچه سنگینی کرده و به دهانه رحم فشار وارد ک ...

این دوتا انگشتش رو فرو کرد تو واژنم چند دور چرخوند ینی میگی باز نشده که چیزی نگفتع؟؟؟

ببخشید انقدر واضح گفتم😂😂😂

۳۰۷۶

عه پس وزنش خوبه. خواهر منم طبیعی زایمان کرد. دکترش گفت هفته ۳۸ بیا بیمارستان. درد نداشت رفت اونجا بهش دارو دادن زایمان کرد. البته آمپول فشار نه ها. روغن گل مغربی و از این جور داروها

بچه مگه ۴۰ هفته دنیا نمیاد🤔

چرا متاسفانه😑

منکه بریدم تحملم تموم شده 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .