2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم به خاطر شاغل بودنه 

خب تنها دلیلش اینه گلم ،و متأسفانه تنها درمانشم روپا نبودن،بازم تهیه کفش طبی و از این ژل های طبی نرم برای کف کفش کمک می‌کنه درد کمتر بشه ولی نه آنچنان

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
خب تنها دلیلش اینه گلم ،و متأسفانه تنها درمانشم روپا نبودن،بازم تهیه کفش طبی و از این ژل های طبی نرم ...

مرسی عزیزم جوراب واریس چطور خوبه؟ و فیزیوتراپی جواب میده؟

مرسی عزیزم جوراب واریس چطور خوبه؟ و فیزیوتراپی جواب میده؟

این دوتا رو حقیقت امتحان نکردم ،ولی خوب میفهمم چی میگین درد وحشتناکیه،کاش بتونید ی فکری برای کارتون بکنید 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
این دوتا رو حقیقت امتحان نکردم ،ولی خوب میفهمم چی میگین درد وحشتناکیه،کاش بتونید ی فکری برای کارتون ...

خیلی ممنون عزیزم از راهنماییتون ان شاء الله حتما شماهم خوب میشید

عزیزم شما درد پاتون بهتر شد؟ دکتر نرفتی؟ داروی خاصی خوردی؟ منم درد شدید دارم

ممنون میشم جواب بدی 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...