این به ظاهر که از اون خوباست چون دیدم کسایی که میان مثلا گفتن کاری کن از شوهرم جدا شم نکرده ولی بازم ...
کلا طلسم و این چیزا خوب نیست..ولی در بعضی موارد ک یه زندگیو نجات میده چرا بد باشه..همسایه خود من شوهرش حتی با چاق دنبالش میکرد ک بکشتش سر لخت چند بار فرار کرد خونه ها همسایه ها یه بارشم خونه ما...ولی رفت پیش دعانویس الان چهارده یا پانزده سالی میشه زندکی آرامی دارند
سلام عزیزم مشکل همینه که پادزهرشو دعا و طلسم میدونید نه خداوند هیچ دعا و طلسم و اجنه ای از خدا بزرگت ...
منم یه بار دیدم دعا تو خونم دیدم اسم مادرشوهرم و شوهرم نشون دادم گفت طلسم که شوهرت گوش به فرمان مادرش باشه بعد گفت باطلش کنم ترسیدم گفتم نه سوزوندمش خودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم مشکل همینه که پادزهرشو دعا و طلسم میدونید نه خداوند هیچ دعا و طلسم و اجنه ای از خدا بزرگت ...
پادزهرشو برا همونا که دعا میگیرن همو دعا وجادو ورمالی میدونم اگه نه خودم همیشه گفتم ومعتقدم که هیچ دستی بالاتر از خدا نیست واینکه از کجا میدونم چون چند بار خودش گفت که میره پیش دعا نویس ورفتار عجیب برادرمو فقط از همون میدونم
#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃 #ما_ملت_امام_حسینیم