2777
2789
همیشه مشکلات رو بر طرف نمیکنن فقط در موارد کمی میتونن به صورت موقت مشکلات رو از بین ببرن 

دقیقا هر چند وقت یه بار کار همسرم کساد میشد الان نزدیک ۲ماهه نرفتم خیلی سخت گذشت اما الان یه کم بهتر شده شکر خدا 

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا هر چند وقت یه بار کار همسرم کساد میشد الان نزدیک ۲ماهه نرفتم خیلی سخت گذشت اما الان یه کم بهتر ...

بیشتر با خدا انس بگیرید و اصلا سمت دعا نویس نرید و ایمانتون قوی کنین کم کم زندگیتون مثل روال قبل میشه 

خب دیگه اونام‌ زندگیشون این شکلیه.تو فکرش نرو‌ والا‌ خودمم نصفه شبی ترس برم داشت 😂😂

شوهرمو بیدار کردم میگم تو بیا این سمت بخواب من برم اونور😂😂😂😂

اینی که پیش ماست اینجوریه

نمیدونم اونو..ولی دعا و طلسم و این چیزا واقعیت داره.بعضیا میبینی واقعا ذاتشون خرابه چه دعانویس و چه افراد عادیه دیگه و میرن طلسم واسه دیگران مینویسن و اون دعانویسه هم فقط دنبال پوله و کاری به طلسم خوب و بدش نداره کارشو بخاطر پول انجام میده...ولی صرفا همه دعانویسا ایطور نیستن و کسانی هستن ک دنیا و آخرت خودشونو برا چندرغاز خراب نکنن..اینا همونایین ک اثر دعا و طلسم اون دعانویسای بد رو خنثی میکنن..پس دلیل نمیشه آدم همه دعانویسارو رمال خطاب کنه

خودت باش،قرار نیست همه ازت خوششون بیاد.👍💙لینک حذف تاپیک ها
بیشتر با خدا انس بگیرید و اصلا سمت دعا نویس نرید و ایمانتون قوی کنین کم کم زندگیتون مثل روال قبل میش ...

یه چیزی بگم نمیخندی من از بچگی خیلی مومن و خدا دوست بودم اما بعد ازدواج هربار که نماز میخونم و اینا یه مشکلی پیش میاد نمیدونم چرا 😶

نمیدونم اونو..ولی دعا و طلسم و این چیزا واقعیت داره.بعضیا میبینی واقعا ذاتشون خرابه چه دعانویس و چه ...

من شنیدم دعا مینویسن زندگی ها و افراد موفق رو از چرخه زندگی خارج میکنن 

نمیدونم اونو..ولی دعا و طلسم و این چیزا واقعیت داره.بعضیا میبینی واقعا ذاتشون خرابه چه دعانویس و چه ...

این به ظاهر که از اون خوباست چون دیدم کسایی که میان مثلا گفتن کاری کن از شوهرم جدا شم نکرده ولی بازم دوستان میگن این موکل اینا میاد تو زندگیمون😫

یه چیزی بگم نمیخندی من از بچگی خیلی مومن و خدا دوست بودم اما بعد ازدواج هربار که نماز میخونم و اینا ...

زندگی پستی و بلندی زیاد داره به نظرم همین پستی و بلندی ها زیباش کرده 

من شنیدم دعا مینویسن زندگی ها و افراد موفق رو از چرخه زندگی خارج میکنن 

دعانویس داریم تا دعانویس...خب اینی ک شما میگی دیگه ب فکر دنیا و اخرتش نیست

خودت باش،قرار نیست همه ازت خوششون بیاد.👍💙لینک حذف تاپیک ها
زندگی پستی و بلندی زیاد داره به نظرم همین پستی و بلندی ها زیباش کرده 

درسته ولی میذارم کنار درست میشه اون مشکلا دقیقا مشکلات تو رابطه من و همسرمم فقط درست میشه اوایل فکر میکردم خرافاتی شدم 

سلام عزیزم حرفات خیلی به دل نشست وعین حقیقت بود اما مثلا برای خانواده ای مثل ما که زن داداشم با دعا ...

سلام عزیزم مشکل همینه که پادزهرشو دعا و طلسم میدونید نه خداوند هیچ دعا و طلسم و اجنه ای از خدا بزرگتر نیست شما باید دست به دامن خدا بشید نه رمال و دعا نویس 

اول اینکه مطمئن بشید که زن داداشتون دعا گرفته از کجا میدونید؟اگه یه دعا نویس اینو گفته که هیچ رمالی نیست این حرفو نزنه بدون استثنا همشون میگن که یکی برای خودتون یا خانوادتون دعا گرفته اگه اینو نگن که نونشون در نمیاد اگه مطمئنید که دعا گرفتن واسه برادرتون که کار اشتباهی کرده و تاوانشو پس میده و اینکه این دعاها دائمی نیستن و از یه جایی به بعد ماموریتش تموم میشه حالا شما باز برید سراغ دعانویس نتیجش موکل های بیشتره که هم وارد زندگی خودتون میشن هم برادرتون هم خودتون تاوان پس میدید هم برادرتون بجاش از خود خدا کمک بخواید نه از چیز دیگه🌹