2777
2789
کلا یه لامپ و همیشه روشن میذارم خیلی ترسو شدم😐از چهارچوب در رد شدنی وقتایی که تنهام حس میکنم یکی از ...

حرز امام جواد این سحر و جادو نیست برای امام معصوم بنویس با خودت دلشته باش من داداشم اینطور بود براش نوشتم خیلی روش تاثیر داشت

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلسم و فال و فالگیر عزیزم‌ دروازه ی ورود اجنه مخصوصا اجنه ی کافر به زندگی آدمه. اگه دقت کنی اینجور ا ...

سلام عزیزم حرفات خیلی به دل نشست وعین حقیقت بود اما مثلا برای خانواده ای مثل ما که زن داداشم با دعا گرفتن داداشم رو برده سمت خودش وهمه جوره نسبت به خواهر برادر وحتی پدرمادر سردش کرده وتمام بی احترامی رو میکنه  واختلاف انداخته چه میشه کرد پادزهر این طلسمات دست همون رمال ودعانویس هست ووقتی واردش شدی چرخه دعا گرفتن وباطل کردنش ادامه دار میشه 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
چشم ممنون همیشه یا بذارم بالاسرم موقع خواب؟

سرچ کن تو گوگل همچیشو نوشته میتونی پرینت بگیری 

همیشه همراهت باشه

۴قل زیاد بخون 

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
بله اتفاقا اون دوستم که این فالگیرو بهم معرفی کرد گفت که موکل داره من نمیفهمیدم چی میگه متوجه نشدم ا ...

اشکال نداره ماهیو هروقت از اب بگیری تازست دیگه نرو سمتش من شوهرم قبل ازدواج بامن عرفان قدرت کار کرده بود تو عرفان قدرت میشینن چله نشینی میکنن و یه سری ذکر میگن و به موکل اجازه میدن وارد زندگیاشون شه بعد این موکلا یه سری قدرت به ادم میدن مثلا همین اینده بینی و فالگیری ولی از اونطرف یه چیزی ازت میگیرن مثل سلامتی انرژی یا خیلی چیزای دیگه دقت کنی اینایی که فالگیرن ودعانویسن خودشون زندگیای خوبی ندارن مخصوصا مریضی توشون خیلی زیاده بعد ما یکسال اول زندگیمون خیلی سخت گذشت مدام دعوا داشتیم اصلا زندگیمون ارامش نداشت بعد من که فهمیدم شوهرم قبل ازدواج رفته سراغ اینکارارفتم تحقیق کردم و دیدم چقدر مشکل سازن برای زندگی بعدم که با بدبختی تونستم از زندگیم دورشون کنم باورت نمیشه شوهرم یه شبم خواب راحت نداشت همش تو خواب داد میزد گریه میکرد کابوس این موجوداتو میدید همیشه مریض بود خیلی اذیتش کردن الان خداروشکر زندگیمون ارامش پیدا کردن