2777
2789
عنوان

بیاین براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با عقب نشینی مخالفم.  نباید طلاق بگیری.  باید یک فکر درست و حسابی بکنی

خب زنه اگه درست باشه داره ازدواج میکنه میگه صیغش رو بخشیدم کلی دعانویس رفتم ولی دیگه حرفاش رو قبول ندارم

من از خودم نمیخام نظر بدم.اما یه مشاور خیلیییی معروفی میگف تو زندگی باید سازش داشت یجاهایی باید کوتاه اومد.با حرف و منطق حل کرد مشکلاتو.جنگید و گذشت کرد..اما میگفت به هیچ عنوان به هیییچچچ عنوان خیانت رو تحمل نکنین..

خیانت اولین مرتبه اش که ترس از طرف مقابل دادی سخته اما اگه انجام بشه پس دفعات بعدیش به مراتب آسونتره..

کسی که با وجود خیانت شمارو دوباره تونست کنار خودش داشته باشه پس هیچ ترسی نداره از خیانت های بعدی..

زندگی حودته ببین چی به صلاحته اما‌پیشنهاد میکنم یجوری زندگیتو رسم کنی که توش مهمترین چیز زندگیت رو با کس دیگه ای شریک نشی..

ازدواج قداست داره..نذارین هر کسی یه لجنش بکشه .

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
خب آخه چیکار کنم دو تا بچم چی ؟ خودمم حامی ندارم طلا هم ندارم جایی رو بگیرم

بار اول باید جدی برخورد میکردی

مهریه و نفقه که داری

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من از خودم نمیخام نظر بدم.اما یه مشاور خیلیییی معروفی میگف تو زندگی باید سازش داشت یجاهایی باید کوتا ...

آره دقیقا اما واقعا تو عمل سخته با دوتا پسری که عاشق باباشونن

چه حرفای زیبایی زدین

آره دقیقا اما واقعا تو عمل سخته با دوتا پسری که عاشق باباشونن چه حرفای زیبایی زدین

عزیزم شما مادرین و من تجربه ی مادرشدن ندارم هنوز.بنابراین شاید یه چیری بگم که اشتباه باشه.

اما حداقلش عقل اینجوری حکم میکنه که تو زندگی هیچکسی مهم تر از خودت نیست.منظورم خودخواهی نیستا.

ببین دوروز دیگه پسرات بزرگ میشن میرن ازدواج میکنن وشاید اصلا هیچوقت متوجه این نشن که چقدر بخاطرشون از خودت گذشتی.

اما این شمایی که تو زندگی ذره ذره آب میشی..خیانت خیلی سخته .

یه تصمیمی بگیر که فردا که پیر شدی اه نکشی و نگی کاش برمیگشتم عقب و به دنبال خوشبختی می رفتم.

نمیگم طلاق بگیری با نه.ولی اگر صرفا بخاطر حامی نداشتن طلاق نمیگیری اینو بدون کسی تا حالا بدون شوهر بدکن پدر ومادر آواره و بدبخت نشده که تو دومیش باشی.

خدا هوای بنده هاشو داره مخصوصا هوای دل دلشکسته ها رو..

با یه مشاور مشورت کن..و اگر تو این زندگی موندی حتما یه چیزی ب نامت بزن.تعهد بگیر.حق طلاق بگیر..تا اگر بعدا متوجه اتفاقات ناخوشایند شدی دیگه بخاطر نداشتن حامی پاسوز نشی.

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .