بچه ها دکتر خیلی خیلی خوب برای عمل اسلیو با بای سراغ دارین؟ واسه خواهرشوهرم میخوایم باید عمل کنه حالا اگه یکی انجام داده بیاد توضیح بده ببینم شرایطش چطوره بی ام آی اون بالای 40هست دفترچش هم تا مین اجتماعیه ممنون ازتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم چه عالی پیش کی عمل کردن هزینش چقدر شد و اینکه بیمه قبول کرد؟
عمه من پیش دکتر مهدی هاشم آقایی عمل کرد ده سال جراحی موفق در حوزه عمل های زیبایی و چاقی دارن دارای بیش از 7000 عمل موفق هستند متخصص جراحی لاغری و زیبایی و دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین و با تیم بسیار حرفه ای در بیمارستان فوق تخصصی عمل میکنن و نکته مثبت دیگه اینکه با همه بیمه ها قرار داد دارن که در هزینه ها بسیار کمک میکنه آدرس: بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳ این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
خواهر شوهر من 2 سال پیش از مشهد اومد تهران پیش دکتر آرمان عصاره عمل کرد. الان نصف شده قشنگ انقدر حسودیم میشه لاغر شدنشو می بینم. منم میخوام برم عمل کنم اصلا