2777
2789
عنوان

عشقم خیلی شیک بهم میخواد با عشقش بره بیرون😪

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل بعضی کسایی ک تو نی نی سایت هستن اینه ک فک میکنن ک اره بچس نمیتونه عاشق بشه یادش میره حتما الان ...

هروقت شد ۲۵ سالت بیا ببینم بازم اینو میگی

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..         
مشکل بعضی کسایی ک تو نی نی سایت هستن اینه ک فک میکنن ک اره بچس نمیتونه عاشق بشه یادش میره حتما الان ...

عزیزم ماهم نوجون بوذیم یه چیزی میدونیم که میگیم باورکن اینا عشق نیست اینا هورمونه باوووور کن 😑

شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎
اره بابا کلی قسم میخورو ک منم عاشقتم

الان دقیقا عشقت عاشق توعه یا دختر عموت؟؟؟

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 
عزیزم ماهم نوجون بوذیم یه چیزی میدونیم که میگیم باورکن اینا عشق نیست اینا هورمونه باوووور کن 😑

ببین اصلا از رو احساسم نسنجیدمش

راجبش تحقیق کردم

شرایط خانواده هارو سنجیدم

کار شغل قیافه اخلاق

اون نامردی کرد

بخدا پاش جونمم میدادم

بهش گفتم هروقت خسته شدی برو کاری ندرم

نمیدانم چش شد

ما هم عشق داشتیم از قدیما و شاید هنوزم تو دلمونه.. 

عزیزم عشق مقدسه پاکه اینجور حسا و رابطه ها هیچ وقت عشق نیست و نخواهد بود.

خدایا خودت میدونی...