2777
2789
عنوان

عشقم خیلی شیک بهم میخواد با عشقش بره بیرون😪

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوش اخلاق بود خیلییی با شخصیت بود هرکاری میکنم اروم نمیشم

چندسالته؟؟؟

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..         
چرا انقدر آدما گند زدن به عشق به محبت چرا هركاري ميكنيم طرفمون باز راضي نيست پس اينا كه خوشبخت ميش ...

ببین ی بزرگی میگ 

هیچکس از تو خوشبخت تر نیس اگ اینطوری بود بدون ک فقط اون بازیگر بهتریه

خیلی خوش اخلاق بود خیلییی با شخصیت بود هرکاری میکنم اروم نمیشم

اره معلومه😨

مختو زده ساده ای

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
اره بابا کلی قسم میخورو ک منم عاشقتم

پس بخاطر آدمی که اینقدر راحت کنارت گذاشته غصه نخور ارزشش و نداره

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

زیاد بزرگ نیستم ولی عاشق شدم

مشکل بعضی کسایی ک تو نی نی سایت هستن اینه ک فک میکنن ک اره بچس نمیتونه عاشق بشه یادش میره حتما الان تو بلوغه.. هنوز بچه ای و.... 

من درکت میکنم ک عشق ما واقعیه ن بخاطر تو بلوغ یا نیاز به جنس مخالف و... 

من نفهمیدم  الان ناراحتی که رفته با دختر عموش یا اینکه ناراحتی چرا رفته  آخه وقتی عاشق دخ ...

چ فرقی میکنه ناراحتم رفته یا با دخترعموش

من الان فهمیدم دوسش داره

در گذشته یبار خیانت دیده بود فک نمیکردم همچین کاری کنه