2777
2789

سلام خانومایه گل

یه سوال داشتم

من ۶سالع ازدواج کردم و یه پسر۳ساله دارم 

اگه بخام جدا بشم میتونم پسرمو بردارم ولی در عوض مهریم رو ببخشم مهریم۲۱۵سکه هس

و اینکه همسرم دس بزن  هم داره اگه بشه میتونم شاهدم جور کنم بنظرتون بااین شرایط بهم میدن

من اینکه من خودم بیکارم ولی همسرم کارمند دولته تاثیری داره؟

ممنون میشم کمکم کنید

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یه کار توافقیه‌ باید با شوهرت به توافق برسی، در ازای حضانت بچه، مهریه رو ببخشی 

اگه بخاد مهریه رو قسطی بپردازه میتونه

من میتونم درخواست یکجا دادن مهریه رو بدم؟

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
خودت شوهرتوبهترازهمه بلدی بنظرت شوهرت مهریه روببخشی حضانت بچه روبهت میده یانه؟ واینجاخیلی ازخانمای ...

نگه داریش تا۷سالگی بخام نخام ماله منه

ولی چون دست بزن داره نمیخام پیش اون بمونه چون خودش کارمنده شیفتی سرکاره نمیتونه نگه داری کنه میگم اینا تاثیری داره رو حکم دادگاه

اول که سعی کن زندگیتو درست کنی چون بچه داری بچه ها خیلب آسیب میبینن اما اگرم نشد سعی کنید توافقی باش ...

بخدا منم اهل طلاق نیستم سعی کردم درس شه به هر روشی ولی دیگ توانم تمومه اعصابم خرابه دیگ نمیتونم هنوز اقدام نکردم میخام کامل از قانون سردربیارم بعد اقدام کنم

حضانت و بازم میتونه ازت بگیره اینم که میگی کارمند دولته به نفع تو چون دادگاه جلو حقوقش میبنده اون بخ ...

واقعا؟اگه من حضانت دائم رو بگیرم بازم میتونه ازم بگیره؟

مثلا این کارمند بودنش نمیشه دلیل باشه ک نمیتونه نگه داری کنه از بچه،

بخدا منم اهل طلاق نیستم سعی کردم درس شه به هر روشی ولی دیگ توانم تمومه اعصابم خرابه دیگ نمیتونم هنوز ...

از کجا معلوم بعدش که بخوای ازدواج کنی بعدی از این بدتر نباشه خوب به همه جا فکر کن الان همه مشکل دارن تو زندگی بالاخره تا آخر عمر هم که نمیتونی تنها بمونی

از کجا معلوم بعدش که بخوای ازدواج کنی بعدی از این بدتر نباشه خوب به همه جا فکر کن الان همه مشکل دارن ...

همون میخام کامل فک کنم و اطلاعات داشته باشم

فک نکنم بعدش ازدواج کنم 

ولی اگ بکنم میتونه بجه رو بگیره؟یعنی تنها راهش اینه

حضانت خیلی داستان داره...کارمند بودن هم ربطی به گرفتن حضانت نداره گل

ای وای من فک میکردم اون دلیل میشه ک نمیتونه نگه داری کنه

اگ ثابت کنم دست بزن داره چی بازم میتونم بگیرم؟