2777
2789
عنوان

متن جذاب برای یک استاد مهربان

913 بازدید | 6 پست

دوستان خیلی برام مهمه...

یک استاد داشتم دبیرستان که خیلی خوب بود و خیلی خیلی مهربون و دوست همه بچه ها بود ، خانم خیلی خوبیه .

میخوام کامنت براش بذارم ولی نمیدونم چی بذارم .

بنا به دلایلی خیلی برام مهمه که تاپیک زدم .

میخوام درمورد انسانیت و دوست داشتن باشه...

ولی واقعا هنگ کردم الان .

ممنون میشم کمکم کنید 

مسخره هم میکنید فدا سرتون ولی کمک کنید 😅😅

خب پستش مربوط به چیه؟ 

عکس خودشه و پایینش یه متن نوشته : 

بعضی ها هم هستند،  فرسنگ ها دور اما از رگ گردن به تو نزدیکتر !

مهربانی هایشان دلچسب ،لبخندهای زیبا 

قلبشان بزرگ ...

فراتر از واژه ها ...

اینو نوشتن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من امروز گزارش کارآموزیمو نوشتم و تو قسمت تقدیر و تشکر اینو نوشتم 

خودت یکم تغییرش بده بنویس 

استاد گرامی و گرانقدر جناب آقای دکتر رشیدی مهرآبادی

با سلام

دلسوزی،تلاش و کوشش حضرتعالی در تعلیم و تربیت و انتقال معلومات و تجربیات ارزشمند درکنار برقراری رابطه صمیمی و

دوستانه با دانشجویان و ایجاد فضائی دلنشین برای کسب علم و دانش و درک شرایط دانشجویان حقیقتاً قابل ستایش است.

همه پیشرفت های معنوی و مادی بشر ریشه در تربیت افراد دارد که از منبع زلال ایمان ، معرفت ، تعهد و ایثار معلم سیراب

میشوند. از این منظر کشور وامدار همه استادانی است که به حق چراغ هدایت بشریت رابه تأسی از پیامبر اعظم »ص« روشن و

فروزان نگاه داشته‌اند.

اینجانب بر خود وظیفه میدانم در کسوت شاگردی از زحمات و خدمات ارزشمند شما استاد گرانقدر تقدیر و تشکر نمایم. از خداوند

متعال برایتان سالمتی، موفقیت و همواره یاد دادن را مسئلت دارم و همچنین آرزومندم که همواره در کسوت شریف استادی با

کلام نافذ و عزم راسخ و با تولید علم و دانش و پژوهش جهت آینده سازان این مرز و بوم کوشا و پویا باشید و همواره در کرسی‌های علمی جهان بدرخشید.

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

عکس خودشه و پایینش یه متن نوشته :  بعضی ها هم هستند،  فرسنگ ها دور اما از رگ گردن به تو ن ...

بنویس، مهربان ترین استاد، این حجم از کمالات گنجایش قلب بزرگ شمارو نداره، قطعا بی نظیرید و به این زودی ها از یاد فراموش نخواهید شد گرانقدر❤️

واس کامنت زیاده ... ولی مرسی ❤

گفتم که تغییر بده 

توی این متن کلی حرف بود 

خواهش میکنم 🧡

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)