2777
2789

دلیل اصلیش دو رو بودن اونهاست . آدم هایی که زبونشون و قلبشون یکی نیست . حالم از این دورویی بهم میخوره . دلم میخواد سال تا سال نبینمشون . از لخت بد هفته ای یکبار باید تحملشون کنم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه صحبت نکرد میگن افاده ایه

خیلی کم صحبت کن اصلا بگن ، مثلا بگن شما افاده ای هستی چیزی ازت کم میشه یا بهت اضافه میشه؟ مهم نباشه واست

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
عالیییی من از خدامه نبینمشون

من ویسی از خواهر شوهری ک‌جلوم قربون صدقه میرفت شنیدم ک حالم بددددد شد ، کلی توهین و بی احترامی توش بهم کرده بود ، ب روی همسرم و خودش و خانوادش اوردم ، از اون ب بعدم چهره پلیدشون رو ندیدم 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️