2777
2789
عنوان

به خانوادم بگم شوهرم دوست نداره بیان خونمون؟؟خواهشها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 84 پست
اخه من چکار کنم همین دیروز جلوی عموش اینا دعوامون شد کلی گریه کردم  گیر کردم بین خونوادم شوهرم ...

بیخود روت نمیشه به خانوادت بگی! شوهرت حق داره! معلومه ادم‌حوصله بچه مردم رو‌نداره! خودت هم‌که میگی ماشالا سه تا داری!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو نمیتونم مسئولیتشونو قبول کنم 

ب کارام نمیرسم 

اصن چرا باید زندگیتو خراب کنی رک بگو اینطوری ن ب کارام میرسم ن ب زندگیم ن ب بچه هام

💮اللهم عجل الولیک الفرج💮                               ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡                
عزیزم چطور از ۵تا بچه مراقبت میکنی؟!!  همسرتون حق دارند..  شما میتونید هفته ای دوبار_به ...

خواهرم طلاق گرفته با مادرم زندگی میکنه هر وقت میاد بچه اونو بچه برادر مم میارن بعد با خودشون نمیبرنشون پس جاشون میزارن میدونم شوهرم حق داره ولی آخه چه بگم 

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم

هیچی شب قبلش زنگ بزن ب مامانت  و احوال پرسی و بگو بچه هارو با باباش بردیم حموم و بگو از زیر کار در برو شده تازگیا میخام یکم دست بالم بزنه شوهرم که یاد بگیره 

بعدم خاهرات و.. اگه تنها اومدند درو باز نکن زنگت زدند بگو کار داشتیم بیرون یم یا  اومدم خونه مادرشوهرم 

یااینکه قرار بزارید یکروز تو هفته بریم حونه مامان زنونه با بچه هامون 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
اخه من چکار کنم همین دیروز جلوی عموش اینا دعوامون شد کلی گریه کردم  گیر کردم بین خونوادم شوهرم ...

خب طرف حقو بگیر حق با شوهرته

شوهرتم مهمتره بخصوص الان ک حق باهاشه

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

من خیلی غیر طبیعیم پس بچه مو از ۷روزگی خودم شستم

بگو راضی نیستم زحمت بکشین خودم و همسرم میتونیم دیگه بشوریمشون

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
بعد از ۱۵ماه و دوتا بچه هنوز مادرت بچه رو میشوره؟عزیزم یکم مستقل باش به مادرت بگو میخپام دیگه خودم ب ...

میترسم ازم ناراحت شه ....

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
خب طرف حقو بگیر حق با شوهرته شوهرتم مهمتره بخصوص الان ک حق باهاشه

اخه بداخلاقی کردم ..چند بار گفتم بچه ها سر و صدا میکنن نمیدونم جاشون نزارین و....ولی باز کار خودشون و میکنن