2777
2789
عنوان

به خانوادم بگم شوهرم دوست نداره بیان خونمون؟؟خواهشها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 84 پست
خواهرم طلاق گرفته با مادرم زندگی میکنه هر وقت میاد بچه اونو بچه برادر مم میارن بعد با خودشون نمیبرنش ...

اگر زندگیتو دوست داری باید رک بگی 

بگو خب بیاین تا خونه نیست ،شرایط کارش سخت شده اعصابش ضعیف شده بچه ها هم میرسن بهم بیشتر شیطونی میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دیشب بچم غذا خورد یا خلاصه یه چی بگو ،بعدش بگو مجبور شدم با شوهرم ببرمش حموم 

بگو چقد خوشش امد گقت دیگ همیشه خودم میبرمش حموم ،دیگ مامان جون تصمیم گرفتیم مزاحم شما نشیم خودتون خسته میشید اصلا نیاز نیست 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

عزیزم خودت ببر حموم زنگ بزن بگو مامان بچه ها را بردم حموم خودت واضح ب مامانت بگو من از پس پنج تا بچه برنمیام با بچه ها برو پارک مهمونی خونه خواهر قبل اینکه اونا بیان شما برو ببین عزیزم همسرت سختشه سروصدای چند تا بچه مرد وقتی میاد خونه رفاه وآسایش میخاد یه غذای گرم یه خونه ساکت تا کمی استراحت کنه چاره چیه زندگیتا بخاطر بچه خواهر وبرادر خراب نکن 

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر

عزیزم قبل موعد حموم بچهات خودت حمومشون کن و روز موعد حموم بچهات خودت برو خونه مادرت و بگو دیگه زحمتشون خودت میکشی و به خواهرو برادرتم بگو اجازه ندن بدون مامان باباشون خونه شما بمونن شما سختتونه.اصلا رابطتو قطع نکن ولی خودت به مادرت بگو که خواهرزاده برادرزادتو نمیتونی نگه داری امانت هستن و نمیتونی از پسشون با سه تا بچه خودت بربیای

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
اخه بداخلاقی کردم ..چند بار گفتم بچه ها سر و صدا میکنن نمیدونم جاشون نزارین و....ولی باز کار خودشون ...

وااا از ی راه دیگه برو پس ی راهی ک خشونت نداشته باشه 😅

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

چطور روت نمیشه بگی من یدونه بچه دارم خواهرم میره سرکار بچش پیش مامانمه مامانم گاهی میره شهر دیگه خونه زندگی داره بچه رو میذاره پیش من هفته پیش اینجا بود انقد اذیت شدم با دوتا بچه زنگ زدم مامانم گفتم دیگه نمیتونم واقعا سختمه بچه منم اذیت میکنه برگشتن بچه رو بردن پیش خودشون قرار نیست خواهرم میره سر کار جور بچشو من بکشم با اینکه با خواهرم خیلی خوبیم بچه نداشتم همش نگهش میداشتم ولی وقتی توانش رو ندارم بچه خودمم اذیت میشه مجبور نیستم خودمو اسیر کنم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

هی من از سه ماهگی بچمو خودم شستم 

شایدم زودتر درست یادم نیس 

ولی اینقدر سوسول نباشید شما مادر سه تا بچه آید 

قوی باشید 

و لطفا رودربایستی رو بزارید کنار 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
خواهرم طلاق گرفته با مادرم زندگی میکنه هر وقت میاد بچه اونو بچه برادر مم میارن بعد با خودشون نمیبرنش ...

منظورم این بود که ایشون حاضر میشه از ۳فرزند شما در مواقعی مراقبت کنه؟ 

با صراحت بگو که انرژی کافی برای نگهداری از ۵بچه رو نداری.. برنامه بزار که هر روز بچه هارو پارک ببری(قطعاً ۵تا بچه رو نمیتونی ببری😉) 

اشتباه نکن و بگو انقد کمرو نباش حیف رابطه ی خودت و شوهرت

جالی اینم از عصر میرم خونه مادرم میخوام شب برگردم ناراحت میشه و میگه باید شب بمونی میگم نه شوهرم نمیزاره برسه بهش گلگی میکنه مجبور میشم بمونم بعدشم روز بعد مجبورم شب برگردم چون میترسم بچه هاشون دوباره باهام بیان 

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم

شب قبلش بگو منو شوهرم بردیم حموم

بچه ها هم با باباشون کلی ذوق کردن که آب بازی میکنن 

و شوهرم گفت فقط خودم دوست دارم ازین به بعد حموم بدمشون

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

بدم می آد از خواهرای که فقط بچه میارن از بقیه توقع دارن بچشون رو نگه دارن واااای من شهریور بچم دنیا میاد از حالا استرس دارم که بچه خواهرم که 3 سالشه و شیطون پدرم و در بیاره مامانم برش داره بیاره الانم اگه رو داده بودم همش اینجا بود

منظورم این بود که ایشون حاضر میشه از ۳فرزند شما در مواقعی مراقبت کنه؟  با صراحت بگو که انرژی ک ...

وای یه بار به یکی از خواهرام گفتم میخوام بدم بازار بیا یکی از بچه ها رو بغل بگیر اومد دیدم اون دو تا بچه رو هم اورده با خودش کلی غر زدم تازه ناراحتم شده بودن میگفتن چرا اینا رو نبردی خونه جاشون گذاشتی

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
حالا به نظرتون حق با کیه

حق با شوهرت عزیزم... شما ب طور جدی ب مامانتون بگین البته نه از زبان همسر

بگید من حوصله ام نمی‌کشه اینجور حرفا

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
حق با شوهرت عزیزم... شما ب طور جدی ب مامانتون بگین البته نه از زبان همسر بگید من حوصله ام نمی‌کشه ا ...

زیاد گفتم ولی همش خواهرمه اونه که به اونا میگه بشینین شب میایم دنبالتون