2777
2789
عنوان

این کفش خوشگله؟؟

259 بازدید | 20 پست

دنبال یه کفش طوسی یا سفید میگشتم برای ست کردن با مانتوم

تا اینکه به این رسیدم

به نظرم پاشنش خیلی بلنده ولی چون جلو بستس و دور مچ بند میخوره شاید بشه باهاش راحت راه رفت

برای مهمونی مناسبه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه ولی همه جا نمیشه پوشید

مهمونی یا جشن

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

پاشنه کفش محکم باشه ۲۰ سانتم باشه  میتونی باهاش راحت راه بری

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
خیلی قشنگه خوشم اومد ولی من فقط واسه مهمونی پاشته دار میپوشم شماها کجا ها میپوشید جدی سواله ها به کس ...

والا من مهمونی ک زیاد نمیرم ولی تا به حال واسه بیرون پاشنه دار نپوشیدم

دنبال کفش تابستونی برای ست کردن با مانتوم میگشتم ولی بهتر از این پیدا نکردم

نپوشیدم🙈 میخی ۸ سانت دارم که به سختیییییی باهاش راه میرم

اگه برا مهمونی باشه فقط که خوبه وگرنه اذیت میشین ولی کفشی که قشنگ باشه و باهاش راحت باشین هم میتونین پیدا کنین، کاربردی تر باشه این خیلی قشنگه اما اگه عادت ندارین اذیت میشین

والا من مهمونی ک زیاد نمیرم ولی تا به حال واسه بیرون پاشنه دار نپوشیدم دنبال کفش تابستونی برای ست ک ...

آهان صندل های خیلی خوشگلی امسال من دیدم بگرد پیدا مبکنی با اینا آدم اذیت میشه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏