2777
2789
عنوان

همه چی تموم شد، دارم میمیرم

240 بازدید | 17 پست

همه چی تموم شد دوستی دو سال و خوردیمون که تقریبا نشون بودیم داشتیم تلاش میکردیم شرایطمونو اوکی کنیم تقریبا همه چی داشت اوکی میشد پاییز میخواستیم عقد کنیم اما سر ی لج بازی دو خفته پیش همه چی تموم شد دارم میمرم بعضی روزا سر و بی حسم بعضی روز و شبا مثل امشب انقدر گریه کردم که با هر پلکم دو قطره اشک میاد حالم خیلی بده چجوری میتونم خوب شم چجوری فراموشش کنم هیچکسو هم ندارم باهاش درد و دل کنم خدایا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر کن اگه ازدواج می کردی یا بدتر از اون بچه دار میشدی به اینجا میرسیدی حالت چطور بود بعد اگه واقعا دوست داشته باشه بازم میاد سراغت اگر نه همون بهتر خودتو سرگرم کن هر وقت فکرش اومد سراغت 

😐😐😐😐چرا انقد زود تسلیم شدی  مخالفتشون بادلیل بود یا بی دلیل 🤔

زود تسلیم نشدم اینقد کتک خوردم ک عینکم توصوزتم شکست تمام بدنم سیاهو کبود شد گوشیمو گرفتن سوخت سیم کارتمو سوزوندن درو روم میبستن ازخونه نصف شب پرتم میکردن بیرون کارشون شده بود نفرین کردنش

عقطو فقط بخاطر اینکه شهرمون فرق داش۷ساعت فاصله شهرمونه خانوادم گفتن خالا ک اینطوره بدون ما برو اونم بدون خانوادم منو نخواست

خیلی سخته این یک ماه ک جداشدم برام قیامته مطمینم هیج کس جاشو نمیگیزه حتی اگ ازدواج کنم دلم پیش اونع& ...

🤗منم دقیقا مامان بابام دارن همینجوری میکنن ولی من وایستادم فعلا جلوشون نمیدونم بخدا فقط دعا میکنم زودتر بتونی رفتنشو قبول کنی و یه همسر خوب برات بیاد