2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر میخوای عصبانی نشی مستند زندگی پس از زندگی رو ببین 

مخصوصا اون قسمتی که یک مرد و یک زن با همسراشون بد برخورد کردن 

من به جز این کارگاه مادر عصبانیدکتر ثریا علوی نژادم شرکت کردم خیلییی کمکم کرد که رو عصبانیتم مسلط بشم 

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫

اول علت پرخاشگریت را پیدا کن.بعدم یه ازمایش کامل بده و ببین کم خونی و کمبود ویتامین داری چون رو اعصاب خیلی تاثیر داره

و اینکه ببین سرگرمی و علاقه ت چیه تو روز یه ساعتی را برای اون وقت بزار

خشم ناشی از انتظار بر نیامده است.انتظار نداشته باش....

به خودت بچه و همسرت سخت نگیر .....سخت نگیر

بعدم نماز اول وقت 

با خودت عهد کن اگه داد زدی یا بچه را زدی یا پرخاش کردی مبلغی که برات سختت بندازی صدقات 

و اینکه فک کن خدایی نکرده بچه و همسرت مریض یا مشکلی پیش بیاد .چطور قدرشون را میدونی

الان بدون

اول علت پرخاشگریت را پیدا کن.بعدم یه ازمایش کامل بده و ببین کم خونی و کمبود ویتامین داری چون رو اعصا ...

دخترم ۷ ۸ ماهس.گاهی خیای اذیت میکنه کاراش زیاده خمش دنبالشم.شوهرمم گاهی بداخلاقی میکنه کلا بعد زتیمان تنحت فشاربودم.ازمایش دادم کمبود ویتامین ندارم

دخترم ۷ ۸ ماهس.گاهی خیای اذیت میکنه کاراش زیاده خمش دنبالشم.شوهرمم گاهی بداخلاقی میکنه کلا بعد زتیما ...

عزیزم من نائب گرفتم که اگر یه همچین چیزایی برام پیش اومد بااستغفاردرستش کنم اما اینکه بخای تنهابخونی نمیشه همچین چیزی چون گناه این چله روباطل میکنه متاسفانه

دارد همه‌چیز، آنکه تو را داشته باشد
استغفارت صددرصدکه پذیرفته نیست عزیزم براهمون میگم 

بنظرمن خدااینهمه سختگیرنیست درسته که باید چله بی گناه باشه ولی شما بخون ومراقبت کن اگرم ازت سرزد استغفارکن اگه اینجوری ک شما میگی باشه فقط باید معصومین وادمای خاص بخونن.بازم شاید نطرشما درست باشه.الله اعلم