2777
2789
عنوان

امروز خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 115 پست
چرا خودکشی کرد

به خاطر یه مانتو با خواهرش دعوا کرد🤦‍♀️

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مصلحت خدارو با پوست گوشت و استخونم درک کردم و دیدم و لمس کردم.من خدارو باور نداشتم. من باخدا قهر ...

از اینکه انکارش کردی و.. توبه کن ولز خدا معذرت بخواه حرفت درست نبوده بزار شامل بخشش بشی🙃⁦❤️⁩

یعنی عمل کردن بهش  از مردن سخت تره؟

آره عمل کردنش نه ولی نتیجش خیلی سخته اینکه تلاشتوبکنی ونتیجه تلاشتونبینی یاسرنوشت نخوادکه بشه

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
از اینکه انکارش کردی و.. توبه کن ولز خدا معذرت بخواه حرفت درست نبوده بزار شامل بخشش بشی🙃⁦❤️⁩

خدا بخشنده تر از آدماس و روشش با ادما فرق داره. مث منوبقیه بقولی چشش دنبال ببخشید  نیس

چندسالش بود؟

18اون خورده خواهرشم از ترس رفته خورده ولی اون کلیه هاشو از دست داده

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
18اون خورده خواهرشم از ترس رفته خورده ولی اون کلیه هاشو از دست داده

دقیقا میخواستم میپرسم خواارش چیشد 

ترسیدم بگی چه فضوله. خودت دیه جواب سوالمو دادی. انشاالله خوب بشه. خدا ب خانوادش ارامش و صبر بده

دقیقا میخواستم میپرسم خواارش چیشد  ترسیدم بگی چه فضوله. خودت دیه جواب سوالمو دادی. انشاالله خو ...

نه بابا سواله پیش میاد

اون دوستی که گفت بخاطر مانتو با خواهرش بحثش شد و خودکشی کرد..حال اون خدا بیامرز رو میفهمم.آدم‌گاهی وقتا انتظار نداره یه سری صحبتایی از یه سری آدما بشنوه واسه همین یه لحظه چشم روی همه میبنده