2777
2789
عنوان

امروز خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 115 پست
میشه داستان که این کارو کردی بگی

من و یه پسری عاشق هم بودیم خانوادم بخلطر مهریه جدامون کردن.۱۶ روزه بی خبرم ازش...هنوز با نبود ادن کنار نیومدم که امروز رفتم سرکارم مدیرمون گفت میخواهیم بدیمت به پیمانکار.نمیتونی کارفرما باشی.منم همه دلخوشیم کارم بود.واسه همین قرص دم دستمو خوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره احتمالا

ماه پیش یکی از دوستام خودکشی کرد

وقتی رفته بود جنازه بیارن که خاک کنن کفن خیس بود چون از چشمش هی اشک می اومد کفن عوض میکن بالا میبندن پایینش باز میشه پاش میاد بیرون پایین میبند بالا باز میشه میاد بیرون گفتن دختر راضی نیس رفتن ی اخوند اوردن بالاسرش کلی دعاخوند بهش گفت راضی شو برو عمش که پیشش بود میگفت چنان از این دوتا چشم اشک می اومد که نگو یک ساعت نیم بالای سرش دعا خوندن که اجازه داد کفن بشه

اخوند میگفت نگاه کنید ودرس بگیرید

نمیدونم مشکلت چیه ولی میدونم توخیلی قوی 

فقط به قدرتت ایمان بیار✌😊

ماه پیش یکی از دوستام خودکشی کرد وقتی رفته بود جنازه بیارن که خاک کنن کفن خیس بود چون از چشمش هی اش ...

اینها واقعیت داره من شخصی بودم ک معتقد بودم بعد از مرگ نیست و نابود میشیم.اما یسری چیزها دیدم که عقیدم عوض شد.

آخه دمیترون؟🤕😁دمیترون ضدتهوعه دختر😄 انشالله دیگه از این کارها نکنی

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اونم مثل من عاشق بوده حتما ..همش شکست پشت سر هم

چن سال پیش ی دختری از اقوام خودکشی کرد

یادمه وقتی میخواستن بزارنش تو قبر جنازه هی می اومد عقب انگاری ی نیروی اجازه نمیداد 

ببین چه عذابی در انتظارش بود که این جوری واکنش نشون میداد

یعنی بخاطر اون پسره ی بی بخار خودکشی کردی🤦‍♀️ای خدا یه عقل بنداز تو کله ی اینا... چرااااااا اخه پسره بره دنبال عیش نوش تو دور از جون بریز زیز خروارها خاک... به جای خودکشی فکر انتقام باش البته نه انتقام تلخ انتقام شیرین با یکی ازدواج کن که قدرتو بدونه و مهریه براش مهم نباشه و به گوشش برسون که تو عشق یکسالم بودی منو بخاطر چهار تا  اهن پاره که برای من مهم نبود ول کردی مهم خودت بودی این مهریه فقط واسه دلخوشی خانوادم بود بگو همون بهتر رفتی

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑