2777
2789
عنوان

امروز خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 115 پست
آخه دمیترون؟🤕😁دمیترون ضدتهوعه دختر😄 انشالله دیگه از این کارها نکنی

آره میدونم ولی من یه دونه میخوردم خواب میرفتم.ایندفعه اصلا اثر نذاشت.

حیف که رییسمون دید و نذاست بیشتر بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا هم پشتمو خالی کرد

بخدا نکرده ..

شاید صلاحه ببین فقط قبلش بخونن کیایی که خودکشی میکنن عاقبتشون چی میشه ببین خدا انقد دوستت داره که من مطمنم دوروزه دیگه یک جوری برات تو زندگی بین روزای بد وخوبت تعادل ایجاد کنه که نگو...خدا داره امتحانت می‌کنه 

تو اگه وضع منو میدید خودت میشستی واسم گریه میکردی...اما بهش امید دارم 🙃⁦❤️⁩

آره میدونم ولی من یه دونه میخوردم خواب میرفتم.ایندفعه اصلا اثر نذاشت. حیف که رییسمون دید و نذاست بی ...

نکن.دید آدمها نسبت بهت عوض میشه.فکر میکنن خیلی ضعیفی.شاید موقعیت شغلیت به خطر بیوفته.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
واقعا .... ببین خدا کنه هیچ وقت به جایی نرسی که دیگه هیچ امیدی به زندگی نداشته باشی

فک‌میکنم خیلی از ادما این حس رو تجربه کردن

حس پوچی خلا بیهودگی و تاریکی و نیستی و نترسیدن از مرگ علاقه به خواب ابدی وخفقان و ...  اونایی که قوی بودن گذشتن و ضعیفاش مردن و تاب نیووردن

آره میدونم ولی من یه دونه میخوردم خواب میرفتم.ایندفعه اصلا اثر نذاشت. حیف که رییسمون دید و نذاست بی ...

عزیزمن این راهش نیس این چاهش نیس

به خودت رحم کن 

این دنیات بد میخوای اون دنیاهم بدکنی

فک میکنی مشکلات فقط براتو هست

هیچ کس هیچ مشکلی ندارع؟؟؟این جوری نیس همه مشکلات خودشون دارن 

چقدر ادم بود که عاشق شد وشکست خوردن ولی بلند شدن 

چن روز به هیچی فک نکن اهنگ گوش بدع فیلم نگاه کن رمان بخون بزار ذهنت اروم بشه بعدش بشین ی تصمیم خوب ودرست برا زندگیت بگیر

ماه پیش یکی از دوستام خودکشی کرد وقتی رفته بود جنازه بیارن که خاک کنن کفن خیس بود چون از چشمش هی اش ...

چرا خودکشی کرد

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
بهش برخورد...ولم کرد و رفت .۱۶ روز بیخبرم

بذار بر بخوره به درک... این عاشق واقعی نبود.. از همین الان حرف شنوی از خانوداش داره معلومه دو روز دیگه چی به سرت میداد مدام دخالت خانوادش... کم تاپیک میخونیم روزا ازینا که شوهراشون همش به حرف خانوادشونن زنه پشمش.... من شوهرم بقران پدرش چن وقت بود عمل قلب باز کرده بود وقتی خانواده من راضی نبودن خودشو به اب اتیش زد خانوادش نتونستن جلوشو بگیرن گفتن نکن بابات میمیره ولکن نبود تا ازدواج ما سر گرفت این اقام میتونست همچین کاری کنه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
بهش برخورد...ولم کرد و رفت .۱۶ روز بیخبرم

والا فکر کردم ۱۵ ساله ته

اینکاراچیه 

رفت ک  رفت 

اگه می مردی ب هیج جاش نبود

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

من مصلحت خدارو با پوست گوشت و استخونم درک کردم و دیدم و لمس کردم.من خدارو باور نداشتم. من باخدا قهر بودم.انکارش میکردم. تمام اتفاقایی ک‌خواستم و نشد همشون دارن برام مصلحتاشون رو میشه. باتمام وجودم دارم این متن رو برای استارتر و همه ی کسایی که با خدا درگیرن مینویسم