2777
2789
عنوان

امروز خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 115 پست
منم قرص روم تاثیر نداره🤨 یک بار یک بسته ارپلازلام خوردم هیچی نشد😐 حتی دکترم نرفتم😑

من ی بسته مسکن خوردم ک شوهرمو بترسونم خدا شاهده از قبل سرحال تر شده بودم😐😐😐😐

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

😂😂😂😂با قرص ضد استفراغ آخه؟ 

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم مشکلت چیه اما برای حل مشکلت توروخدا برو پیش مشاور

09917388636

ببین این شماره یه روانشناس خوبه، یه زنگ به این مشاوره بزن توروخدا کار خطرناک نکن دختر یه وقت یه بلایی سرخودت میاری

توی برنامه زندگی پس از زندگی فقط فکر خودکشی به ذهن یه خانومه رسیده بود وقتی مرده بود یک عذابایی دیده بود.. دیگه چه برسه خودکشی کنه طرف..نکن احساسی تصمیم نگیر هیچ کسی و هیج چیزی ارزششو نداره خودتو براش اینجور کنی

میدونم شرایطت سخته ولی به خودت فرصت بده بذار با فکر و منطق تصمیم بگیری نه از رو احساسات

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
نه من همه جیو از دست دادم یه دفعه خدا همه چیو ازم گرفت

اما بجای اینکه بجنگیم برای ساختن ویرانه فرار کردی و تسلیم شدی قوی باش و ویرانه رو آباد کن

اگر در بند در ماند در ماند 🤪. . گفتم خالی نمونه 😇
  چند سالت بود مشكلت چي بود

الان ۲۱ام اون موقه ۱۷-۱۸

چون نامزدم گفت بخاطر پول منو میخای😞درصورتیک بخدا بهش میگفتم مهریه و هیچی ازت نمیخام فقط واس اینکه غرور بابام نشکنه جلو همه خونه بنامم کن منم بعد ازدواج بنام خودت میکنم و میگم مشکلی پیش اومده دراین حد بودم من بعد اون میگفت واس پول منو میخای.وضع مالیشم متوسط بودا.خاسم بگم اگ واس پول بخاام این همه خاستگار پولدار واسم میومدن باور کن یکیشون ۶۰میلیون ماهیانه درامدش بودد من ردش کردم بعد این .....منم یدفه عصبی شدم بدون اینگه چیزی بگم بهش قرص خوردم.

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم...