2777
2789
عنوان

کمکم کنین خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 44 پست
درصورتی ک اکسیزن بیاد پایین یعنی ریه داره درگیر میشه. اصلا بیشترا خوب میشن فقط چون قند دارن احتیاط ب ...

قربونت عزیزم ممنونم که ایقد با حوصله جوابم میدین.مرسی که هستین 

همسرم شاه من است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم نگران نباش همه گرفتن ....فرصت کرد بره چک کنه. اگ تونستی براش اب هویج و سیب بگیر بفرست اژانس ...

من بخدا دسترسی ندارم خودم اهوازم.خانوادم باغملکن براهمین استرش دارم 😭

همسرم شاه من است 
عزیزم حق داری استرس بیماری زیاده ولی چیز وحشتناکی نیستا. اکسیزن مادرتون چند بود؟

فک کنم همسن باشیم اگه اشتباه نکنم واقعا خیلی خیلی خوشحالم که با یه ادم بامعلومات اشنا شدم خیلی وقت دنبال همچین ادمیم بخدا 

همسرم شاه من است 
فک کنم همسن باشیم اگه اشتباه نکنم واقعا خیلی خیلی خوشحالم که با یه ادم بامعلومات اشنا شدم خیلی وقت د ...

قربونت برم عزیزم فقط استرس بهش ندین . استرس سم هس

حتما بخاطر بیماری قندشون مراجعه ب متخصص عفونی داشته باشن. ببین تو این بیماری حال ادم بد باشه نمیتونه تکون بخوره یعنی ادم خودش میفهمه چ خبره. فقط تا ب تعطیلات پابان هفته نخورده ی متخصص عفونی بره ببشترا تو خونه خوب میشن. تا روز دهم اگر اکسیزنش بالا بود دیگ کار تمومه و رو ب بهبوده‌‌. من دلم روشنه عزیزم خوب میشن حتما. ی ویتامین سی خارجی هستن جوشان اگ میتونه بگیره بخوره . 

قربونت برم عزیزم فقط استرس بهش ندین . استرس سم هس حتما بخاطر بیماری قندشون مراجعه ب متخصص عفونی داش ...

چشم عزیزم.ممنونم یه دنیا.دعای خیرم بدرقه ی راهتان دوست عزیز

همسرم شاه من است 
من نمیدونم اسم مادرتون چیه درکت میکنم دوری ازش و دلت هزار راه رفته من امشب نماز شب میخونم اسم مادرگل ...

واقعا نمیدونم با چ زبونی ازت تشکر کنم.حلیمه اسمش

همسرم شاه من است